CAR 2004 sorunu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaDan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaDan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Ocak 2012
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Selam arkadaşlar 1 yıldır corsa c 2004 model kullanıyorum.Geçen hafta akü deiştirdim.Şimdi radyomu açamıyorum.Elimdeki kitapçığa göre hareket ediyorum ama bir türlü kod girmeme izin vermiyor.1kontağı aç.2radyoyu kapa/aç3.AStuşuna bas.Buraya kadar tamam.Daha sonra ekranda kod giriş sayısı görünmeli ama oyle bir şey olmuyor.Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
 
Kimse bilmiyor mu?:(
 
bende geçen haftalarda vectra'mda yaşadım bu soruna benzer bişi ama benim teyp yanmış. ilk başta aktarma yapalım dedik usta geçinen bi adama düştüm yakındı arabanın kaldığı yere jeneratör gibi bişiden verdi aktarmayı teyp yandı ... ben derim ki hiç uğraşma belli bi cod işleminden sonra baya bi bekleme falan oluyo diye biliyorum direk servise git.
 
Benim sorun çözüldü.Kod girdikten sonra belli bir bekleme süresi olduğunu biliyorum ama ben hiç kod girmemiştim.Geçen gün hareket halindeyken AS ve açma tuşuna aynı anda bastım ve kod girmeme izin verdi.Sanırım ard arda çok hızlı basmak lazım bu iki tuşa.
 
kontağı aç power tuşuyla as ye basılı tut biiip sesinden sonra kod isteyecektir
 
car400 de düğmelere diid sesine kadar basılı tutuyorduk.
 
Geri
Üst