Canım çok sıkıldı !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Canım çok sıkıldı !

thejazz link' Alıntı:
Birde gün ışığında flaş kullanmadan bir fotoğraf koyabilir misiniz?

Tabi ki eklerim yarın. Ayrıca pürüzleri bastırarak sildiğim zaman azalıyor ele gelmez hal alıyor.

Geçmiş olsun gerçekten can sıkıcı  bir durum bencede rötüş yaparak biraz olsun kapatılabilir

Eğer elle ovalayınca yada bastırarak silinince çıkıyorsa Taş izi olmaya bilir. Belki yola dokülen tuz-solisyon vb madde de olabilir. Güzelce yıkatın aracınızı Cila yapın cila yaparken belki çıkar pütürler

Aracınızın siyah olmasının ilk kez faydasını göreceksiniz belkide... güzel bir el yatkınlığıyla yapılan rötüşlerde siyah araçlarda çok güzel sonuçlar alınıyor... benim siyah arabamda taş izi çok fazlaydı ama rötüşle neredeyse dibinden baksanız anlaşılmayacak hale gelmişti.. Siyahın kapatıcılığı iyi işe yaramıştı.. sakın boyatmayın bunlar için..

sizin rötuşlar nasıl dayanıyor ya benim 2-3 hafta akıyor servisin yaptığı rötuş

arkadaşlar orijinal araç boyasıyla yapılmasını isteyin rötüşün subazlı boyalar hemen çıkar

Yarın servisten rötüş boyası alıp işe girişeceğim. Sonuçları buradan paylaşırım.

janjan link' Alıntı:
Yarın servisten rötüş boyası alıp işe girişeceğim. Sonuçları buradan paylaşırım.
bence hiç rutüş le ugrasmayın daha cırkın durur o tampon boyanmadan duzelmez gibi gorunuyor..

bulent_tnt link' Alıntı:
bence hiç rutüş le ugrasmayın daha cırkın durur o tampon boyanmadan duzelmez gibi gorunuyor..

+1

Bülent abiye katılıyorum, rötuş sağlıklı uygulanmazsa dahada kötü görünebilir.

Eğer rötuş yaptıktan sonra pasta ve cilada uygularsanız o zaman güzel olur.

Geri