Forumda fazla yok galiba, denk gelmedi zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse saglık olsun dostum senle gorusuruz birgun madem bugun butun gun ckalede tur attım can sıkıntısına arabaya benzin ısmarladımbenzin fiyatlarına inat
![]()
Çanakkale boğazındaki tarım arazileri ne zaman yapılaşmaya başlar o zaman çanakkaleli çoğalır diye düşünüyorum.Ama o yeşil güzelliğe de kıyamıyorum bunu söylerkenİstanbul boğazının eski Türk flimlerindeki halini ve şimdiki taşlaşmış halini gördükçe içim gidiyor.
siz deniz korkusundan karsıya gecemedim diyosunuz ben kaptanım meslegim icabı yılda 6-7 ay deniz ustundeyimsırf deniz korkum var diye karşı tarafa geçemedim bu yaz..şehitliği de görememiştim ama Geyikliyi çok sevdim..bu yakınlarda yine niyetim var bakalım..
tamam o zaman..gelince karşıya nasıl geçeceğimiz belli oldusiz deniz korkusundan karsıya gecemedim diyosunuz ben kaptanım meslegim icabı yılda 6-7 ay deniz ustundeyim![]()
gelin buyrun yardımcı olmaya calısırımtamam o zaman..gelince karşıya nasıl geçeceğimiz belli oldu![]()