Camlarda kireç lekesi var

yarın ilk iş bu taş cöz ze bakmam

Son düzenleme:
İzmirde kaç yere sorduysam taşçöz ne diyor hepsi varlığından bi haberler anlıyacağınız.

aman kimyasallar kullanılırken dikkat edin ellerinize araba yaptırılır da canınız Allah korusun

aman kimyasallar kullanılırken dikkat edin ellerinize araba yaptırılır da canınız Allah korusun
Buda öyle,ben bugün biraz araştırdımda bu Taş Çözü temizlik malzemesi satan işyerinin kendi imalatı olduğunu öğrendim.İşyeri sahibinin kendi imalatı olduğunu ve sadece Nevşehir bölgesine sattığını,arabada ve evde kullanıldığını,opak boyalarda kabortada bile sorun çıkartmadığını,oto yıkamacılar ve kaborta boyacılarında kullandığını falan anlattı.Benim arabadada iki-üç sefer oto yıkamacı tarafından kullanıldı ama genede üzerinde asit içeriği yazdığı için bende çekindim açıkçası,kulanmamak yada bu işi oto yıkamacılara bırakmam lazım...
dsc00299ao0.jpg

taşçöz tek geçerim :)

aracı yıkatıyom yagmur yagıyo tekrar eskisigbii oluyo

Buda öyle,ben bugün biraz araştırdımda bu Taş Çözü temizlik malzemesi satan işyerinin kendi imalatı olduğunu öğrendim.İşyeri sahibinin kendi imalatı olduğunu ve sadece Nevşehir bölgesine sattığını,arabada ve evde kullanıldığını,opak boyalarda kabortada bile sorun çıkartmadığını,oto yıkamacılar ve kaborta boyacılarında kullandığını falan anlattı.Benim arabadada iki-üç sefer oto yıkamacı tarafından kullanıldı ama genede üzerinde asit içeriği yazdığı için bende çekindim açıkçası,kulanmamak yada bu işi oto yıkamacılara bırakmam lazım...
dsc00299ao0.jpg

İzmirde bulamayacağız desene kaç yere sordum yok yok yok :D

ALLAH rızası için birisi gönderiversin bana :rolleyes:

kardes benım arabadada wardı pasta ıle cok kolay bı seferde cıkar yalnız ıyıce bastırarak yapman lazım kucuk tuplerde dıs macunu gıbı satılıyor al bıde pamuk bez falan cok ugrastırıyo pamukla hemen kokten cozum

porçöz duydumda taşçöz ilk defa duyuyorum :) Bunuda denemekte fayda var. Yarın birde aseton ile deniyeceğim sonuç alamazsam amonyak ve taşçöz neyse onuda denerim artık
kalın pasta ile pasta işlemi yap makina ile yaparsan çabuk olur ve yorulmazsın

Pasta işe yaradı ince pasta ile üstübü yardımıyla sildim bütün lekeler çıktı.

teşekkürler önerileriniz için.

Geri