yarın ilk iş bu taş cöz ze bakmam
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda öyle,ben bugün biraz araştırdımda bu Taş Çözü temizlik malzemesi satan işyerinin kendi imalatı olduğunu öğrendim.İşyeri sahibinin kendi imalatı olduğunu ve sadece Nevşehir bölgesine sattığını,arabada ve evde kullanıldığını,opak boyalarda kabortada bile sorun çıkartmadığını,oto yıkamacılar ve kaborta boyacılarında kullandığını falan anlattı.Benim arabadada iki-üç sefer oto yıkamacı tarafından kullanıldı ama genede üzerinde asit içeriği yazdığı için bende çekindim açıkçası,kulanmamak yada bu işi oto yıkamacılara bırakmam lazım...aman kimyasallar kullanılırken dikkat edin ellerinize araba yaptırılır da canınız Allah korusun
Buda öyle,ben bugün biraz araştırdımda bu Taş Çözü temizlik malzemesi satan işyerinin kendi imalatı olduğunu öğrendim.İşyeri sahibinin kendi imalatı olduğunu ve sadece Nevşehir bölgesine sattığını,arabada ve evde kullanıldığını,opak boyalarda kabortada bile sorun çıkartmadığını,oto yıkamacılar ve kaborta boyacılarında kullandığını falan anlattı.Benim arabadada iki-üç sefer oto yıkamacı tarafından kullanıldı ama genede üzerinde asit içeriği yazdığı için bende çekindim açıkçası,kulanmamak yada bu işi oto yıkamacılara bırakmam lazım...
![]()
kalın pasta ile pasta işlemi yap makina ile yaparsan çabuk olur ve yorulmazsınporçöz duydumda taşçöz ilk defa duyuyorumBunuda denemekte fayda var. Yarın birde aseton ile deniyeceğim sonuç alamazsam amonyak ve taşçöz neyse onuda denerim artık