Camlarda kireç lekesi var

amonyakla silmeyi dene mutlaka cıkması gerek

benim ön camda da böyle bir ağaçtan gelen bal gibi lekelerden var güneşte belli oluyor birde çizikler..nasıl çıkaracağımı bilen birisi var mııı???

cam cilası diye bir şey duymuştum.

Otoyıkamacıya arabayı yıkatırken kireç lekelerinide çıkartmasını istediğimde açık deterjan satan dükkanlardan Taşçöz'dü yanılmıyorsam markası alıp getirdi ve bu sıvıyla fazla uğraşmadan rahatlıkla temizlemişti kireç lekelerini...

benim de denemedigim kalmadı silecek lerin deymedigi yerde oluyo :( yarın bi de kolanya ile dene yecem ama hava cok soguk

Otoyıkamacıya arabayı yıkatırken kireç lekelerinide çıkartmasını istediğimde açık deterjan satan dükkanlardan Taşçöz'dü yanılmıyorsam markası alıp getirdi ve bu sıvıyla fazla uğraşmadan rahatlıkla temizlemişti kireç lekelerini...

porçöz duydumda taşçöz ilk defa duyuyorum :) Bunuda denemekte fayda var. Yarın birde aseton ile deniyeceğim sonuç alamazsam amonyak ve taşçöz neyse onuda denerim artık

abi silecek leri kaldır da bi sakatlık cıkmasın erit me falan yapar cam dan başka yere sürme sakın ne olur ne olmaz :d

porçöz duydumda taşçöz ilk defa duyuyorum :) Bunuda denemekte fayda var. Yarın birde aseton ile deniyeceğim sonuç alamazsam amonyak ve taşçöz neyse onuda denerim artık
Otoyıkamacılar kullanıyor,burdada sular çok kireçli arabayı yıkamaya yerim olsa bende Taşçöz alıp kullanacamda yok malesef.Kabortaya bulaştırmasan vede eldiven kullanırsan iyi olur..

Otoyıkamacılar kullanıyor,burdada sular çok kireçli arabayı yıkamaya yerim olsa bende Taşçöz alıp kullanacamda yok malesef.Kabortaya bulaştırmasan vede eldiven kullanırsan iyi olur..
abi beki bu taşcöz temizlik ciler de olur mu yarın bi alıyım zararı var mı beki

Otoyıkamacı burda açık deterjan falan satan dükkandan almıştı,banada göstermemeye çalıştı ama kireci güzel çıkarınca çaktırmadan buneymiş diye bakmıştım.Bulabilirseniz aldığınız yerdekilerde tarif eder kullanımını,bende yarın gidip birtane alayım bakalım...

Geri