Camlara film çektirmek yasak mı??

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErSN 39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErSN 39

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Mar 2009
Mesajlar
121
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar aracıma film çektirme yapıcaktım bizim bi arkadaşın filmli camalrına jandarma 250 tl cezası var demiş sök demiş bizim kızanda sökmüş. onunkiler 3 numara baya baya bi koyu. ben 1 numara çektircem ama bu ceza duyunca çektirmedim yasalarda öle bişey var mı??? bilen varsa yazarsa sevinirim.
 
muayeneden geçmediğini biliyorum. merak ettiğim trafik kanununda böle bi uygulama var mı?
 
tabi ustad.. film yasak.. arabanı bağlamaya kadar gidebilir.. tabi şansa kalmış..
ama muayneden hafif kusurlu olarak geçersin
 
eee ok muayeneden hafif kusurlu geçiyor daaa arkadaşa dediklerine 250 tl cezası var sök onları dieee işte buna fitil oluyorumm madem muayeneden geçiyorr nieee ceza yazarsınn :@ beni korkutan ceza muayene önemli değil muayeneye daha 2,5 sene var. o kadar masraf yap çektir fil mi sonra dayı yasak sök desin ve sök yazık günah.
 
önceden muayenedende geçmiyordu ne zaman ki makam araçları muayeneden onun yüzünden geçemedi hemen hafif kusur olarak geçmeye başladı... ama söylendiği gibi polis veya jandarma karışıyor. onlarında karışma sebebi aracın içindekini göremiyorum veya araçtakini göremiyorum. düşününcede mantıklı geliyor. açık renk yaparsan pek karışmazlar...hani şansa da kalmış bir şey benim megane da baya koyuydu karışan olmadı bunda açık yaptım yine karışan yok... bir yandanda şans işi :)

250 tl cezası olacağını sanmıyorum valla arkadaşıma karışan polis filmi çizip yollamış ceza bile yazmamış... bizim şirket minibüsünde de var. araç yüklü vaziyette bir akşam yattığı oluyor uzun yol öncesi ondan arka taraflara film çektirmiştim... onu yakalayan polis parkyeri cezası yazıp göndermiş :)
 
Genelde kendileri sigara basıyo yada anahtarla çiziolar bişeyde diyemiyosun yoksa araban bağlancak uğraş dur ondan sonra..Muayeneden geçmesinin sebebide devlet araçlarıda artık muayeneden geçiyorya onlarda flim oldugu için ya onlarıda geçirmicek yada hepsini yani muayeneden geçiriyor sonra yakaldıgında bağlıyor :S
 
bidiğim kadarıyla öyle zart diye bağlamazlar. ilk önce uyarı vermeleri lazım
 
bidiğim kadarıyla öyle zart diye bağlamazlar. ilk önce uyarı vermeleri lazım

İyide adam uyarı verse ne olur hergün aynı polis yakalıcak hali yok genelde uyarıları anahtarla çizik atma oluyor..

Bu arada kardeşim veya çocugum var deyin küçük yaşta ondan çektirdim dedin mi insafa geliyorlar bazen :D
 
Geri
Üst