camlar ve sunroff

DOĞANAY06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benım opel vectra 99 cd arabamın anahtar üzerindekı kumandasından arabamı kılıtledıgım zaman camlar ve sunroff kapanmıyor bunun nedenı ne olabılır?

programsal olabilir yaf daha önce kapanıyor da şimdik mi kapanmamaya başladı acıkca yazsanaa

arabayı alalı 1 ay oldu bılmıyoruz yanı aldıgımız gunden beri kapanmıyor oncesını bılmıyorum:mad:

o modellerde cam kapanma var gördüm de sunroff yok herhalde ama bunuda servis yapıyorr servise gitmen gerek normalde aracı kilitledikten sonra 2, kere kitleme yaparsan otomatik olarak kapatıyor servise görünmesi lazım

Kullanım kılavuzuna bakın.

Benim bildiğim kadarı ile anahtarı uzaktan kumandadan kapatınca değil de; ANAHTARI YUVASINDA SOLA çevirip öyle tutarsanız kapatıyor. Belki o özelliği olan kişi sonradan bu iş için modül taktırmıştır.

uzaktan kumandanın kapatma düğmesine basılı tut . açık ne varsa kapanmalı. ( omega orjinalde böle ) yada diğer arkadaşın dediği gibi anahtarı sürücü kapısı kilidine tak kilitleme yönünde çevir ve o şekilde tut kapanır . yada iyi bi elektrikçide orijinal tesisata röle bağlat kumandadan kapatınca hepsi kapnsın.benim araç öle.

Kullanım kılavuzuna bakın.

Benim bildiğim kadarı ile anahtarı uzaktan kumandadan kapatınca değil de; ANAHTARI YUVASINDA SOLA çevirip öyle tutarsanız kapatıyor. Belki o özelliği olan kişi sonradan bu iş için modül taktırmıştır.

Evet benim Astra da öyle, kumandadan sadece kapi ve bagaj kapaniyor , camlar sadece sürücü kapi kilidinden.

Geri