Camdaki taş kırığı

kullaniciadi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kamyondan öncama taş fırladı ufacik daire kırık var,içi boşalan bu kırıgı doldurmanın yolu varmi ?

çizdirirsin en fazla ama kaskon varsa git yenisi taktır kaskoda bozulmuyo ön camsa eğer kaskoyla değiştiriyorlar.Önün özel bi maddesi vardı unuttum ama kesinlikle kaskon bozulmuyor

kamyondan öncama taş fırladı ufacik daire kırık var,içi boşalan bu kırıgı doldurmanın yolu varmi ?

auto king diye biyer var kaskoyla anlasmalı.onlar bellı captakı zedelenmelerı gıderebılıyolar.hatta kaskonda mini onarım ibaresı varsa bellı oranlara kadar ücretsız ve kasko indirimini etkılemeden yapıyolar.benım on camdada var gıtmeyı dusunuyorum ama kaskodan ucretsız degıstırmek daha cazıp gelıyor simdilik.ha bu arada auto kıng anadolu sigortayla anlasmalı.eyer senın sıgortan farklıysa telefonla ac ogren senın sıgortan hangı fırmayla calısıyor gıt oraya yaptır.

bencede kasko varsa değiştir ücretsiz olarak. yılda 2 kere cam değiştirme hakkın var kasgodan ve hasarsızlık indirimin devam ediyor.

cizdire biliyorsun ama kasko teminatı olduğu için bence direk orjinal cam taktır

Bence yazı öyle geçir , yaz boyunca bir sürü yolda harfiyat yapılıyor yeni taktıracağın cam da zedelenebilir , değiştirip tekrar çizilmesi insanın sinirini bozar. Eğer çatlak çok ilerlerse değiştirirsin. Serviste en az 2 günün geçer, kaskodan işlemleri uzarsa haftayı bulabilir. Ben bir hafta arabasız dolaşmıştım. (Kaskom Axa Oyak)

kaskon varsa arkadaşlarında dediği gibi hasarsızlık indirimin bozulmadan değiştirebilirsin ya da kaskonun anlaşması olduğu auto king veya bu gibi başka firmaların birinde yine hasarsızlık indirimin bozulmadan mini onarımdan tamir ettirebilirsin...

senin kasko şirketi hangisi bilmiyorum ama hdi da auto king var

HDI Mini Onarım
Aracınızda 1 yıl boyunca oluşabilecek küçük ölçekli hasarlar , aşağıda yazılı ölçüsel ve adetsel limitler çervesinde bedelsiz olarak giderilir. Bu teminattan yararlanılması halinde hasarsızlık indirimi bozulmaz.
“HDI Mini Onarım” hizmeti paketi 6(altı) farklı onarım hizmetini kapsar.

“Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme”....... 4 adet/yıl
“Boya Hasarlı Kaporta Düzeltme”.......... 2 adet/yıl
“Boya Tamiri, Mini Yama”..................... 2 adet/yıl
“İç Döşeme Tamiri” ............................ 2 adet/yıl
“Ön Cam Tamiri”................................. 2 adet/yıl
“Plastik Tampon Tamiri”....................... Limitsiz

(Özel Otomobil, Jeep, Ticari Panelvan, Minibüs ve Kamyonet tipi araçlara (Hatlı minibüsler hariç) teminat verilmektedir.)

Bence yazı öyle geçir , yaz boyunca bir sürü yolda harfiyat yapılıyor yeni taktıracağın cam da zedelenebilir , değiştirip tekrar çizilmesi insanın sinirini bozar. Eğer çatlak çok ilerlerse değiştirirsin. Serviste en az 2 günün geçer, kaskodan işlemleri uzarsa haftayı bulabilir. Ben bir hafta arabasız dolaşmıştım. (Kaskom Axa Oyak)
anlaşma aramayıp bi özel serviste yaptırıp faturayı kasko şirketine gönderebilirsiniz,
10 gün içinde ödüyolar,hatta kredi kartı kullanırsan hiç cebinden para çıkmamış olur

arabanın cam degişimi 4-8 saat arası...Kullandıkları yapıştırıcıya göre kuruması bekleniyor...Evrakları teslim ediyorsun onlar (servis) parayı kaskodan alıyorlar.Cebinden para falan çıkmıyor...Hayırlı işler dileyip Elini kolunu sallayarak çıkıyorsun...Cam için exper gelmedigi için beklemek yok...2 kere cam degiştim.Axa oyak dan...
Eger tatil için uzun yola çıkacaksan dönüşte yaptırman yararlı olur yaz aylarında yol çalışmaları fazla olur tekrar aynı sorunu yaşama...

Geri