kamyondan öncama taş fırladı ufacik daire kırık var,içi boşalan bu kırıgı doldurmanın yolu varmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kamyondan öncama taş fırladı ufacik daire kırık var,içi boşalan bu kırıgı doldurmanın yolu varmi ?
anlaşma aramayıp bi özel serviste yaptırıp faturayı kasko şirketine gönderebilirsiniz,Bence yazı öyle geçir , yaz boyunca bir sürü yolda harfiyat yapılıyor yeni taktıracağın cam da zedelenebilir , değiştirip tekrar çizilmesi insanın sinirini bozar. Eğer çatlak çok ilerlerse değiştirirsin. Serviste en az 2 günün geçer, kaskodan işlemleri uzarsa haftayı bulabilir. Ben bir hafta arabasız dolaşmıştım. (Kaskom Axa Oyak)
arabanın cam degişimi 4-8 saat arası...Kullandıkları yapıştırıcıya göre kuruması bekleniyor...Evrakları teslim ediyorsun onlar (servis) parayı kaskodan alıyorlar.Cebinden para falan çıkmıyor...Hayırlı işler dileyip Elini kolunu sallayarak çıkıyorsun...Cam için exper gelmedigi için beklemek yok...2 kere cam degiştim.Axa oyak dan...Bence yazı öyle geçir , yaz boyunca bir sürü yolda harfiyat yapılıyor yeni taktıracağın cam da zedelenebilir , değiştirip tekrar çizilmesi insanın sinirini bozar. Eğer çatlak çok ilerlerse değiştirirsin. Serviste en az 2 günün geçer, kaskodan işlemleri uzarsa haftayı bulabilir. Ben bir hafta arabasız dolaşmıştım. (Kaskom Axa Oyak)