Cam rüzgarliği

ezgixxxxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel corsa c 2004 aracım için takım olarak 4 parça cam rüzgarlığı alacağım. Perflex markasına karar verdim gibi. Yalnız sorunum sadece c lerde ön takımı bulabilmem bende gitti gidiyor da birine sordum bana corsa d nin 4 parça halini önermiş.

Arkadaş bu konuda deneyimlimi değil mi bilmiyorum bu nedenle sorayım dedim.

Corsa C ve D farkı nedir, cam kalıpları aynımıdır. Cam rüzgarlığının d için olan takımını alsam sorun yaşarmıyım?

Not: Sadece ön için almak istemiyorum çünkü gerçekten taksici gibi duruyor ama 4 parça olursa arabayı bütünler ve fonksiyonları düşünüldüğü zaman gerçekten kullanışlı bir parça.

Çok teşekkürler.

Teşekkür ederim Oktay bey. Düşündüğüm gibi bir bütün olmuş gerçekten.

Peki sadece ön takıma siyah pleksi önerirmisiniz bana?

açıkcası sadece öne uygulayınca taksici görünümü pek de hoş olmuyor.
ama işlevsel olarak çok başarılı.kışın araç içi havalandırma amaçlı çok kullandım.

ebayda windabweiser diye aratırsanız 4 lü set bulursunuz 10 15 eu da kargo tutar heikolar var renk renk siyah şart değil

Windabweiser diye bulamadım ama. :( Bir de bu ebayın 1 haftada mı 40 gündemi geleceğini belli olmaması artık çok canımı sıkmaya başladı. Yine de çok teşekkürler.

OPEL CORSA C 2001-2005 5KAPI HB YAĞMUR KORUYUCU CAM RÜZGARLIĞI 2 ÖN/2ARKA 4 LÜ SET 7928 diye bir şey aldım, satıcının dediğine göre 4 parça imiş. Z tech diye.

Perflex de maalesef 4 parça bulamadım. Gerçekten yok...

Bakalım, ürün gelsin göreceğiz. (gittigidiyor 65 tl 3 taksit )

Son düzenleme:
benim corsa c de rüzgarlık sadece ön kapılarda takılı

fikir vermesi için bir kaç foto

http://www.opelim.net/forums/album.php?albumid=585&pictureid=3845
picture.php
07052010(007)
picture.php
corsa

picture.php
opel corsa cosmo

Ben adım bi ara ön iki kapıya ama yan aynanın ordan su kaçırıyordu, tam oturmamıştı söktüm şimdide korkuyorum aynı tür ürünlerden almak sityrm ama :S

Kusura bakmayın ama önlerde olunca taksici gibi duruyor düşünceniz yada söyleminiz pek hoş olmamış,bazı taksilerin dört camında da var rüzgarlık.Rüzgarlık aslında sadece önlerde olursa daha güzel durur bence.
Bakın Ali Özbay,ın aracında sadece önlerde var,gayet de yakışmış..

Yazınızı okurken dükkanın camından dışarı baktım ve bir taksici geçti sadece önlerinde rüzgarlık vardı, tesadüfki.

Tabirimizde kötü niyet olmamakla birlikte, hususi arabayla ticari arabayı ayırmak gerektiğini düşündüm.

Saygılar,

Geri