Cam Otomatiği

PARADOSK3327

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar astra 2000 model aracımda 4 cam otomatik ama arka iki cam ne iniyor nede kalkıyor sadece öndeki düğmelerden inip kalkıyor sebep nedir sizce

VitesiN orda cam kaldirma düğmelerinin olduğu kısımda sol on ve arka cam düğmesinin ortasında bir düğme daha var onu kırmızı konuma getirdiğinizde çocuk kilidi aktif olur arka camlar açıp kapanmaz yeşil konumuna getiriniz

vitesin orada cam kaldırma yok sol ön kapıda var sadece

2000 cd lerde orda olduğu nu bilmiyordum bende ki CDX de VitesiN orada oraya bak bi düğme olması gerek çocuk kilidi için muhtemelen o kapalıdır

Çocuk kilidi açıktır

Arkadaşın arabası sanırım astra g. Dediğiniz kilit astra g lerde tuuşların tam ortasında kaydırmalı. Kilit devrede dahi olsa şoför kapısından her türlü müdehale yapılabiliyor. Buna rağmen hareket yoksa sigortaları kontrol edin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşın arabası sanırım astra g. Dediğiniz kilit astra g lerde tuuşların tam ortasında kaydırmalı. Kilit devrede dahi olsa şoför kapısından her türlü müdehale yapılabiliyor. Buna rağmen hareket yoksa sigortaları kontrol edin.

Aynen kaydırmalı tuşların arasında bir tuş var ama oda bazen çalışıyor bazen çalışmıyor elektirikçiye götürdüm böyle kullan dedi açarsak düzen tutmaz burada 5 tuşluk işlem var dedi

Eski düğmeleri kenarından kadtırıp çıkarın arkasındaki kabloyu sökün parçacıdan rica edin sadece kabloyu takarak yerine oturtmadan test ediceğinizi söylehin ve izin berirse deneyin. Orjinali 70 yam sanayi 40 civarı diye hatırlıyorum.

değiştirmene gerek yok yaa klasik sorun. o cam dugmelerinin olduğu bölümü cıkarın içini acın pas sökücü spreyi bolca sıkın sonra düğmeyi 20-30 kez hızlı hızlı kaydırın içini pecete gibi bişeyle kurulayın yeniden takın sorun çözülür. 10 dk lık işi var

Geri