• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

GENEL KABLO SORUNU

NUR-UMSU

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Katılım
28 Ağu 2025
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Herkese Merhabalar,

Aracım Opel Astra 2004 Elegance H kasadır. Aracımda aşağıdaki problemleri yaşıyorum;
-Araçta daha önce çalışan radyo tuşları ve radyo artık çalışmıyor, radyo tuşları işlevsizken klima tuşlarını kullanabiliyorum.
-Geri park sensörüm olmasına rağmen geri giderken göstergede park işareti çıkıyor fakat uyarı sesi çıkmıyor. Aracı alalı yaklaşık 6 ay oldu fakat park sensörünün sesini şu ana kadar hiç duymadım.
-Arka yolcu camlarının tuşları normalde çalışıyordu fakat artık iki tarafın tuşu da çalışmıyor, sürücü kumandasından camları açıp kapatıyorum.
-Sağ dikiz aynam kırıldığı için internetten yeni ayna alarak kendim taktım, takarken sorun yaşamadım pas sökücü de kullandım ama ayna en ufak bir dokunmada çok hareket ediyor, kumandadan ise çok hareket ettiremiyorum hemen takılıyor 2-3 defa anca hareket ediyor sonra takılıyor.
-Çok sık olmamakla beraber (sadece son 2 günde 3 kez yaşadım) motor çalışmasına rağmen vites gösterge panelinde bir anda ekran gidiyor vitesi biraz hareket ettirince geri geliyor. Genelde ışıklarda yaşadığım için bu beni çok geriyor.

Bunları sebebi nedir? ve nasıl çözebilirim? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ☺️🙏
 
Merhaba aracınız hayırlı olsun.
-Park sensörünüz arızaya düşmüş aküyü söküp 1 saat bekleyin belki düzelir düzelmezse göstermeniz lazım.
-Arka yolcu camları ise kapılardaki soketler zamanla kırılıyor kapının altındaki soketlere ya iyi bir tamir ya da değişim gerekiyor. (değiştirilmesi taraftarıyım defalarca tamir edilse de düzen tutmuyor)
 
Geri
Üst