GENEL KABLO SORUNU

NUR-UMSU

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Herkese Merhabalar,

Aracım Opel Astra 2004 Elegance H kasadır. Aracımda aşağıdaki problemleri yaşıyorum;
-Araçta daha önce çalışan radyo tuşları ve radyo artık çalışmıyor, radyo tuşları işlevsizken klima tuşlarını kullanabiliyorum.
-Geri park sensörüm olmasına rağmen geri giderken göstergede park işareti çıkıyor fakat uyarı sesi çıkmıyor. Aracı alalı yaklaşık 6 ay oldu fakat park sensörünün sesini şu ana kadar hiç duymadım.
-Arka yolcu camlarının tuşları normalde çalışıyordu fakat artık iki tarafın tuşu da çalışmıyor, sürücü kumandasından camları açıp kapatıyorum.
-Sağ dikiz aynam kırıldığı için internetten yeni ayna alarak kendim taktım, takarken sorun yaşamadım pas sökücü de kullandım ama ayna en ufak bir dokunmada çok hareket ediyor, kumandadan ise çok hareket ettiremiyorum hemen takılıyor 2-3 defa anca hareket ediyor sonra takılıyor.
-Çok sık olmamakla beraber (sadece son 2 günde 3 kez yaşadım) motor çalışmasına rağmen vites gösterge panelinde bir anda ekran gidiyor vitesi biraz hareket ettirince geri geliyor. Genelde ışıklarda yaşadığım için bu beni çok geriyor.

Bunları sebebi nedir? ve nasıl çözebilirim? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ☺️🙏

Geri