Cam kaldırma programlama

arkadasım benım corsada bırtek camı acıyorum sonra kapanana kadar basılı tutuyrum,elim dugmege basılı iken kontagı kapatıp acıyorum oluyo.hemde her cama tek tek yapmıyorum.

onuda deneriz kardeş.
biz her yola varız.
deneyim yazarım.

ozaman kumandaylada kapanması lazım;araçta modülmü var yoksa merkezi kilit tetikleme süresini arttırarakmı çekiyordu camları eğer süreyi alrmdan arttırarak çekiyorsa alarmın ayarları fabrikasyon ayarlara dönmüştür; merkezi kilit tetikleme süresi 0.8 sn olmuştur; bunu 9 sn civarına çıkarırsan camları çeker; eğer modül varsa modülde bir sorun olmuştur , alarmın markasını söylerseniz belki yardımcı olabilirm; kumandadan bir ayarı olabilir....
halil modul yokken nasıl ayarlarız o işi alarmdan???

evet arkadaşlar rewnaultta cihaz harici elle tanıtılabiliyor sanırım opellerdede oluyor... açma kapa tuşlarına önler için sağ ve sol camlar için önce açma tuşlarına basılı tutun cam tam insin sonra kaldırma tuşlarına basılı tutun tam kalksın camlar tanıtılmış olur... arkadalarda otoamtik cam varsa aynı işlem arka camlar için geçerli yapmazsanız arka camlar kıskançlığından çatLAr:D

bizim combodada denedim dediğini kapatmayı zaten biliyordum ama açmıyor kumanda ile :(

AstrA da olmuyor boşuna denemeyin aracta daha önceden bir şeyler yapılmamışsa

arkadasım benım corsada bırtek camı acıyorum sonra kapanana kadar basılı tutuyrum,elim dugmege basılı iken kontagı kapatıp acıyorum oluyo.hemde her cama tek tek yapmıyorum.

bunu da denedim. olmuyo

Corsa b ler sahipmi bu özelliğe??Sahipse nasıl çalıştırıcaz :)

arkadasim, tamammen kaldirma islemi bittikten sonra 3-5 saniye elin butonda basili kalsin, o zaman hafizaya alir, benim vectrada da oldu bana usta demisti. en az 3-5 saniye cam kapandiktan sonra basili tut,

soketini çıkarıp yeniden takman gerekiyo benimde başıma geldi

Geri