Cam kaldırma programlama

opelvectra20CD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim sorunum bugün usta vectra A kasamın aküsünü söktü taktıktan sonra ise daha önce otomatik açılıp kapanan camlarım artık açılıp kapanmıyor aynı alarm ile kilitlediğimde kapanan camlarım kapanmıyor
Sorum ise bu camlar nasıl programlanıyordu onu öğrenmek.

Şimdiden Çoooook Teşekkürler.....

arkadaşlar benim sorunum bugün usta vectra A kasamın aküsünü söktü taktıktan sonra ise daha önce otomatik açılıp kapanan camlarım artık açılıp kapanmıyor aynı alarm ile kilitlediğimde kapanan camlarım kapanmıyor
Sorum ise bu camlar nasıl programlanıyordu onu öğrenmek.

Şimdiden Çoooook Teşekkürler.....

imza kısmına, AD-SOYAD yazmanız gerekiyor..

anahtarı kontağa tak.. marşa basmadan önceki konuma getir.. snra camı açma düğmesini basılı tutarak aşağı kadar indir.. daha snrada basılı tutarak yukarı kadar kaldır... ben böle hallettim.. dene bakalım

olmaz olmaz öyle sitede daha önce bu konu hakkında bilgi verildi

Evet Arkadaşın Dediği Gib
Hercamı Yapman Lazım Tam Kapa Tam AÇ arada bırakma camı açma tuşuna bas komple açılana kadar daha sonra tamamen kapanana kadar kapamaya bas

sorun hallolmuşyur

Kolay Gelsin

anahtarı kontağa tak.. marşa basmadan önceki konuma getir.. snra camı açma düğmesini basılı tutarak aşağı kadar indir.. daha snrada basılı tutarak yukarı kadar kaldır... ben böle hallettim.. dene bakalım

abicim benım arabada olmuyor bende denedim sen nasıl yaptın yha arabanın ilk sahibimisini yoksa ikinci sahibimisin

birde bütün camlarımı indirip kaldırdın yoksa sadece şöför tarafınınkınımı

bütün camlar için yapılacak...

ama söyleyeyim astralarda olmuyo.

hepsi tabiki.. ayırt etmeyelim.. camlar birbirini kıskanır sonra :D

heheh kıskanç camlar ne olacak

evet arkadaşlar rewnaultta cihaz harici elle tanıtılabiliyor sanırım opellerdede oluyor... açma kapa tuşlarına önler için sağ ve sol camlar için önce açma tuşlarına basılı tutun cam tam insin sonra kaldırma tuşlarına basılı tutun tam kalksın camlar tanıtılmış olur... arkadalarda otoamtik cam varsa aynı işlem arka camlar için geçerli yapmazsanız arka camlar kıskançlığından çatLAr:D

Geri