Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vallaha çok ucuz,beni ekleyenlerle konuştum 500 eurodan başlıyo diyolar,daha doğrusu en düşük fiyat araştırması yapan 500 euro dedi bnce çok ucuz:good:
bugun opele gittim marş motorunu degiştirsinler diye walla hiç degiştirecekleri yok gibi araba kalacak biz denicez sorunu bulcaz falan diyolar ugraştıracaklar valla
walla sizi çok iyi anlıyorum sen onlarca milyar para ver opel al araban çalışmasın yuh yani. astram olmamasına rağmen çok kızıyorum opel e. benimde burnumdan az gelmedi direksiyon kutusu sorunu yaşadım bende 3 kere değiştiler ancak iflah oldu
ewet ya bi sizin direksiyon kutusu sorununuz bide bizim çalışmama sorunu vallaha nasıl çözcaz bilmiyorum.Ben arabamı her sabah reno 9 lar gibi çalıştırmak zorundamıyım .Ayrıca okdar marşa basıyoruz bence bunun zararı bi yerden çıkar yakında
ewet ya bi sizin direksiyon kutusu sorununuz bide bizim çalışmama sorunu vallaha nasıl çözcaz bilmiyorum.Ben arabamı her sabah reno 9 lar gibi çalıştırmak zorundamıyım .Ayrıca okdar marşa basıyoruz bence bunun zararı bi yerden çıkar yakında
vallaha ya her sene 3 ay araba sabahları inliyo onun yanında bu sorun nereye kadar dewam etcek nereye kadar OPEL DUYSESİMİ ARTIK TOPLAT ŞU CDTI LARI:help: :help: :help: