çalışmıyoooo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
700 ytl chip ucuz mu yaaa... yapmaa kardeş.:)

krex' Alıntı:
700 ytl chip ucuz mu yaaa... yapmaa kardeş.:)

vallaha çok ucuz,beni ekleyenlerle konuştum 500 eurodan başlıyo diyolar,daha doğrusu en düşük fiyat araştırması yapan 500 euro dedi bnce çok ucuz:good:

bugun opele gittim marş motorunu degiştirsinler diye walla hiç degiştirecekleri yok gibi araba kalacak biz denicez sorunu bulcaz falan diyolar ugraştıracaklar valla

yazıklar olsun opel e bu kadar da olmaz ben sırf bu nedenle astra cdti almakdan vazgeçtim.

doğrusu da almamak. burnumdan fitil fitil geliyor. sıkıntıyı bilip üstüne gitmemek opele yakışmadı.

walla sizi çok iyi anlıyorum sen onlarca milyar para ver opel al araban çalışmasın yuh yani. astram olmamasına rağmen çok kızıyorum opel e. benimde burnumdan az gelmedi direksiyon kutusu sorunu yaşadım bende 3 kere değiştiler ancak iflah oldu

ewet ya bi sizin direksiyon kutusu sorununuz bide bizim çalışmama sorunu vallaha nasıl çözcaz bilmiyorum.Ben arabamı her sabah reno 9 lar gibi çalıştırmak zorundamıyım:mad: .Ayrıca okdar marşa basıyoruz bence bunun zararı bi yerden çıkar yakında

PoWeR_CaR_AsTrA' Alıntı:
ewet ya bi sizin direksiyon kutusu sorununuz bide bizim çalışmama sorunu vallaha nasıl çözcaz bilmiyorum.Ben arabamı her sabah reno 9 lar gibi çalıştırmak zorundamıyım:mad: .Ayrıca okdar marşa basıyoruz bence bunun zararı bi yerden çıkar yakında
şu 3 ayda geç çalışma yüzünden arabanın ömründen 3-4 yıl yedik herhalde:mad:

krex' Alıntı:
şu 3 ayda geç çalışma yüzünden arabanın ömründen 3-4 yıl yedik herhalde:mad:

vallaha ya her sene 3 ay araba sabahları inliyo:mad: onun yanında bu sorun nereye kadar dewam etcek nereye kadar:confused: OPEL DUYSESİMİ ARTIK TOPLAT ŞU CDTI LARI:help: :help: :help:

Geri