Calibra Collection

forged&carbon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Calibra ya olan hayranlığım giderek artıyo..:D bi kaç tane beğendiğim resim..bence motorun (ducati 1098r ) yerini tutamaz ama letler çok ii modifiye oluyo..(hatırlatmaya bile gerek yoktu ya neyse..)

pics-max-15255-315656-gti-cap-agde-2007-opel-calibra.jpg

opel_calibra_modified_03.JPG

opel_calibra_modified_02.JPG

Calibraside.jpg

Calibra asfalta yakışan ender arabalardan biridir ve temizini bulmak neredeyse imkansız hale gelmiştir.Bu kıtlıkta bu asaletin böyle rezil edilmesine karşıyım... Arabanın orjinalini bozmayın arkadaşım:D

bencede tuningden anlayan anlamayan girişiyor bu işe rezil oluyor araçlar

Calibra asfalta yakışan ender arabalardan biridir ve temizini bulmak neredeyse imkansız hale gelmiştir.Bu kıtlıkta bu asaletin böyle rezil edilmesine karşıyım... Arabanın orjinalini bozmayın arkadaşım:D
katılıyorum, aracın bodykite ihtiyacı yok zaten, sade halindeki asalet hali hazırda çoğu lüx zamane araclarında dahi yakalanamamış....

sade tuningdeb yanayım bende. bunlar beni pek memnun etmiyo

Haklısınız calibranın doğuştan asaleti var ama ben daha iyi olabileceği düşüncesindeyim...Allah aşkına yukardakiler apaçi tuning işi gibi mi olmuş...benide tuningden anlamayan cahıl biri yerine koydunuz ya.

Haklısınız calibranın doğuştan asaleti var ama ben daha iyi olabileceği düşüncesindeyim...Allah aşkına yukardakiler apaçi tuning işi gibi mi olmuş...benide tuningden anlamayan cahıl biri yerine koydunuz ya.
estağfirullah.. ama bu işler zevk işi...

calibra nın kendi asaleti yeterli bence oynamaya gerek yok

çok kötü olmuş gerçekten de.. hele ki calibra gibi güzel bi arabayı bu hale getirebilmek !! hayret gerçekten...

şahsi fikrimm. calibra - 406 coupe ve honda prelude ... bunlara dokunulmaması gerek :)

calibraya yapılacak en güzel ek 4*4 turbo rüzgarlığı oluyor gerisi sade kalsın vede güzel bir jant!.. inanın başka birşeye gerek yok!..

Geri