Çakma Astra H!!! (çin malı)

bi de bunun çakma mercedes e 200 ü var:D

ooo anlaşılan opel oralardan çok geçmiş..:)

Şahinden daha Guzel:D

tampon için fiyat alan var mı? benim çk hoşuma gitti :)

Ya tampon ve önduruş mükemmel ama arkalar ııh olmamış.
Ama tampon astra h ile değiştirilebilir.

içide bmv ye benziyo

Madem araba üreticek teknolojiniz var..
Madem fabrika kuracak işçi çalıştırıacak paranız var..
Madem bayilik verebilcek , dünyaya dağıtabiliecek pazarınız var..

Böyle bir üretim politikası mantığı olamaz..
Taklit üretim yaparak nasıl bir devamlılık sağlanacak merak ediyorum..
Şuan hundayi , Kia piyasa ilk cıkardıkları arabaların dandik oluşundan.. adını alt seviye basite cıkardıgından , simdi 10 numara araç yapsa bile hic bizaman bi avrupalı seviyesine gelemiyecek firmalar..sırf piyasa girişinin kötü oldugundan..

Birazdaha yaratıcı olun be..

Çok şaçma..

işletmenin temel 3 kavramı vardır ve işletmenin devamlılığı için kaçınılmazdır.

1. taklitçilik
2. rekabet
3. verimlilik

eğer bu 3 ünü üretim politikanıza yansıtamazsanız işletmenin devamlılığı söz konusu olamaz. abd nasıl ki ingiltereyi taklit ederek bu günlere geldiyse , çin de aynı yolu izliyor. nitekim ipod dediğimiz muzik çalarların ağa babası sony nin walkman leri değilmidir? önce teknolojiyi taklit eder, sonra gelişme sağlarsınız...

araçlar esasında fena değil ama uyumsuz yapmışlar biraz daha uyum olsa :) far kocaman ön taraftan tok duran araç arka taraftan bakınca yürüyen mezarlık gibi duruyor uçan teneke diye bir zmanlar dacia solenzioya derdik şimdi bunlara diyeceğiz :D bi ara bi fuarda yalan olmasın bi jeep görmüştük kapısı dodge nitro ciplerin kapısına benzeyen neydi ismini unuttum iran arabasımıydı neydi :D ama yok yok her türlü donanım mevcut sadece malzeme kalitesi düşük :D böyle giderse çinliler insanları bile kopyalayacak :D düşünsenize emütasyon insan :D geçen seneydi sanırım cnr deki bi fuardaydı bu baktığımız jeep kutu gibi :D kaya gibi görünüyor ama euro ncap testine girseler herşey belli olur :) acaba güvenlik testi yapıyorlarmıdır ...

Geri