C4 e takmış durumdayım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRaGoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eRaGoN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba..
Bir arkadaşım yakın zamanda citroen c4 aldı.. Citroenleri sevmezdim ama araç çok hoşuma gitti ve takmış durumdayım.. Özellikleri olsun görünüşü olsun yakıt sarfiyatı olsun ve bu özelliklere göre fiyatıda makul gibi.. Sizlerin görüşünü alayım dedim sizler ne dersiniz?? Bende Vectra 1.6 Comfort var satıp üzerine biraz ekleyerek alınabilir bir araç mıdır sizce??
Şimdiden Teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba..
Bir arkadaşım yakın zamanda citroen c4 aldı.. Citroenleri sevmezdim ama araç çok hoşuma gitti ve takmış durumdayım.. Özellikleri olsun görünüşü olsun yakıt sarfiyatı olsun ve bu özelliklere göre fiyatıda makul gibi.. Sizlerin görüşünü alayım dedim sizler ne dersiniz?? Bende Vectra 1.6 Comfort var satıp üzerine biraz ekleyerek alınabilir bir araç mıdır sizce??
Şimdiden Teşekkürler...

bence de güzel ve dikkat çekici bir araç ama dün akşam arkadaşın C4 (hatchback) arka koltuğuna bindim arkadan çokça yol sesi alıyordu benim 95 vectra bile o kadar yol sesi almıyor içeri.

vectra ıle kıyaslanacagını zannetmıyorum ama guzel arac helekı o dıreksıyon

Bence cizgileriyle,yol tutuşuyla,hiç de fena olmayan ivmelenmesiyle,yakıt tasarrufuyla,yoğun trafikde dahi yormayan kullanımıyla binilecek bir araç, iki sene şirketimizde kullandım muadilleri ile kıyaslanmaz bile almanı tavsiye ederim kısaca güzel araç...

vectrayı aramayasın sonra??? bence sadece yakıt olarak güzel bi araç,zevk meselesi hayırlı olsun

alman arabasından şaşma derım ;)

vectra b den ineni cin çarpar ben indim astraya bindim ağlıyorum abiler

Şirkette bi abide var, araba genel olarak güzel alınabilir ama performansı bekleneni veremiyor malesef. Çok uzun süre binmediğim için konforu ve kalitesi hakkında yorum yapamıyorum

Geri