bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
plakaları çıkardım:) biraz uğraştırdı ama çıktı sonunda..
ıyı cıkarmısın baya zorlamıstır senı sen aglıyosan masraflardan bız napalım valla işşiziz protesto edıyorum kontak kapattımm :)

hayırlısı olsun görkem ama 06 benim hoşuma gidiyordu be güzeldi o plaka da bende de aynen masraf üstüne masraf yok muayene yok kasko yok trafik sigortasıinsanın gözüne geliyorr....

aynen öyle erman bu ay çok masraf açtı başıma ama bakalım muayeneyide hallediyim artık ocak ayında hiç yemeden içmeden masrafı amorti etmem lazım :) erman sizin arkadaşın muayene işini naptın? ben burda yaptırcam muayeneyi tüvtürk bakalım geçebilcekmiyim..

Kuyrugu da düşünerek erkenden gitmen lazım Görkem...bir de TUV TURK le ilgili yazıları okuyup bütün eksikleri tamamla öyle git bence, o kadar sıra bekleyip boş dönme

ben gitmicem arkadaş götürcek yarın ama öğleden sonra ancak ruhsat çıkar dedi akşama kdr bitirir inş işlemleri arkadaşım.. ben çıkamıyorum bankadan saolsun benim yerime götürcek.. bide muayene için yapmam gereken işlemler nedir? nereye ne kdr para yatırcam?

Görkem Aßi ßugün uğrayacaktım yanına Geç Kaldım ya 17.10 da ßankanın önündeydim :(
Ama yarın Kesin Gelicem ya Tanışmak istiyorum Seninle Artık... :D:D

mesut ben hep bankadayım beklerim.. bgn arabayı garajdan çıkaramadım kaldı yarına bizim iş..

bursaaaaaa :) anlayan anladı benceeeeee

Mudanya dan Selamlar

Arkadaşlar

Bende 3,5 yıldır bursadayım aslen doğma büyüme istanbul yazaki'de bilgi işlemde çalışıyorum bursada opelim net grubu aktivitilere herzaman varım.msn adresim bulent.deniz@yazaki-europe.com.. ev mudanyada

Geri