Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar
Bende 3,5 yıldır bursadayım aslen doğma büyüme istanbul yazaki'de bilgi işlemde çalışıyorum bursada opelim net grubu aktivitilere herzaman varım.msn adresim bulent.deniz@yazaki-europe.com.. ev mudanyada
Arkadaşlar
Bende 3,5 yıldır bursadayım aslen doğma büyüme istanbul yazaki'de bilgi işlemde çalışıyorum bursada opelim net grubu aktivitilere herzaman varım.msn adresim bulent.deniz@yazaki-europe.com.. ev mudanyada
kanka balıkesirde kasım sonuna kadar eski usulmüş başlık açmıştım zaten de arkadaş bolu geredeye gitti yenge oralıydı orada hallettiler...aynen öyle erman bu ay çok masraf açtı başıma ama bakalım muayeneyide hallediyim artık ocak ayında hiç yemeden içmeden masrafı amorti etmem lazımerman sizin arkadaşın muayene işini naptın? ben burda yaptırcam muayeneyi tüvtürk bakalım geçebilcekmiyim..
aramıza hoşgeldin... inşallah buluşabilirsek tanışmak dileği ile....Arkadaşlar
hadi gözun aydinn tuttuu massaallahhhsaol erman iyiyim carbon clean %30 40 etkiliyor fena değil
sen nasılsın
iyidir valla ahmet ya napalım sınavlar yaklaşıyor not topluyoruzsaol erman iyiyim carbon clean %30 40 etkiliyor fena değil
sen nasılsın