Burcunuz ne ?

kentucky bu konuyu daha once acmıstı ben orayada yazdıgın ıcın ordan alıntı yaptım...uzun zamandır forumda oldugunla nerede nasıl davranacagını bılmenle ılgılı bı suphem yok sadece bıraz daha dıkkat edılmesı gerektıgı dusuncesındeyım.konuyu acan arkadasında arama yerıne burç yazıp arama yapmadan bu konuyu acması gercekten uzucu sankı onemsenmeden acılıo konular sadece bu konuda olan olaylar ıcın degıl genel anlamda konu acarken yada cvp yazarken bı dıkkatsızlık vurdumduymazlık var...

Dimi yaa bu paylaşılmıştı;)

elinize saglık:)

Paylaşılmış'ı paylaştığın için teşekkür ederiz...

Kusura bakmayın arkadaşlar.forum sayfalarını karıştırmaya fazla zamanım olmuyo,bunun için bazı menülerin ne işe yaradığını bilmiyodum.''arama'' menüsü hiç dikkatimi çekmedi.ama şimdi öğrenmiş oldum.Bundan sonrada fırsatım olduğu sürece forumları karıştırıp öğrenmeye çalışıcam.opel'i ve opelim.net'i önemsediğim ve sevdiğim için buraya üye oldum.

:)teşekkürler

once bi arama yapın lütfetn konu açmadan önce

Koç
Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay
ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye
yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en
bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en
anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af
dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bi kendisi
akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne
yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına
vermesin!

:cool: :cool: :cool:

adamı dövseydiniz bide... ne kadar büyütülmüş mevzu

Son düzenleme:
konu kilitlenirse sevinirim bu kadar tepki aldığıma şaşırdım.mesaj sayısı yüksek olanlar daha fazla söz sahibi gibi davranışlar görüyorum.bilmiyorum ama bana öle geldi.Başkan dan ricam konu kilitlensin...

Geri