bunu görmeyen çok şey kaçırır.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
clio mu bilmem ama filmin sonundaki subaru deil ;)
en bariz ornek filmde ust camdaki sticker filmin sonundaki ust camdaki sticker farklı!
ayriyetten subaru gibi buyuk kasalı bi arabayla bu kadar dar yerlere girmek zor

yaa bilmiyorum bn unoyu görmeden önceki iki hareketi hariç pek bşi görmedm ama trafikte öle kullanmak gerçekten byk tehlike uzun kasa olcaını sanmıorm tofaş şahini geçtkten snr kamyonetin arkasnda yaptıı hamlede arkası hafif atardı...

ORDUdrift' Alıntı:
yaw ben birsey göremedim etkileyiciadam normal makaslara giriyor işte tek ilgimi clip in sonuna dogru uno da gaza geliyor o çekti...bu arada orduda turbo ferdi bunlara kök söktürür makasta buda neki

kök bırakmaz kanka beaa sende bılıyosunhj nasıl gıttıgını :):kop: :kop: :kop:

bence baya tehlikeli birileri kaza yapıp allah korusun insanlar ölebilirdi bir anlık heycean için bir hayat gidebilirdi...

arkadaslar araba bence de clio

ayni vidio asagidaki linktede var, yazilan yorumlari ilginc, bu arada arabanin impreza oldugu ve soforun ispanyol oldugunu iddia edenlerde olmus youtube da, ama bu kadar kisa mesafelerde makas attigina gore clio olmasi daha mantikli gibi...

http://www.youtube.com/watch?v=N3ZNUaLO8j0&NR

zaten arabanın gögüs dikiz clio

clio 1.6 gibi

arifba' Alıntı:

:pon:

yahu bide başta o yazıyı koyup şirinlik iiilik yapmışlar :DDD

ulan zaten ben bu işi biliyom diyenden korkacaksın 8-10 tane makası giriyo eğitim almış ralli pilotu yerine koyuyo kendini madem bu kadar üst düzeysin wrc de neden yok bi tane Türk pilot.

allah akıl fikir versin yahu...

araba kesınlıkle clıo...ayrıca tamam goze hos gelıyo,ara sıra bızde yapıyoruz ama bu kdrda degıl,acıl bı ısımız olur,yada bırı delı eder adamı o sekıl yaparsın ona bısey demem(buda yanlıs aslında)ama bu keyfı yapılan bı durum kesınlıkle bellı,senın dıreksıyonun saglam olabılır ama baskasının yapıcagı bı hata buyuk bı kazaya sebebıyet verebılır,ayrıca bu araba allah yapısı degıl ya kardesım,en basıtınden teker patladı napcan?ne arabayı kurtarabılırsın nede kendını..bu arada o araba clıo subaru degıl...%100 clıo...ALLAH AKIL FİKİR VERSİN DEMEKTEN BAŞKA BISEY GELMIYO AKLIMA..KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER ARKDSLAR...LÜTFEN ÖZENMEYIN..!!

Geri