bunu görmeyen çok şey kaçırır.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam ne yapsin yaa
millet sol seriti kapatmis 20 km le gitiyo..
bu sol seritte yawas gitmekden ne zaman vaz gececek insanimiz acaba

Güzel gidiyo valla, bırakalım bu sosyal mesajları...

arkadaşlar yanlışınız var.. o subaru değil... clio.... iyi inceleyin göğsünü, aynalarını falan... %100 clio... sesinden bile belli

06cey66' Alıntı:
adam ne yapsin yaa
Al benden de o kadar uyuz oluyom valla ... :mad:

06cey66' Alıntı:
adam ne yapsin yaa
Allahaşkına bunu ciddi mi söylüyorsun. Adam sanki sol şerit kapandı diye böyle gidiyor.
Ben şahsen çok kızıyorum böyle insanlara. Kendi canları zerre kadar umrumda değil naaparlarsa yapsınlar ama başkalarını da tehlikeye atıyorlar. Öyle arabaların dibinden giderken önündeki arabnın önüne köpek çıksa istediği kadar usta olsun isterse schumi olsun arkadan bindirir. Böyleleri yüzünden ölen 2 kişi biliyorum. 1 tanesi yurt müdürümdü. Nooluyor yani böyle gidince insanın eline ne geçiyor. Bunları yapacak kadar kendini üst seviyede görüyorsan(şimdi aklıma geldi bunları sana demiyorum cey) çık pistlere orada kendini göster. Çok da iyiysen dtmde wrc de falan yarış. Hem yaptığın bi işe yarasın hem de milletine faydan olsun.

evet araba CLİO...

bunun 106gti-e5 olanını izlemiştim.

yarabbım sabun verde yıkanım

yaw ben birsey göremedim etkileyiciadam normal makaslara giriyor işte tek ilgimi clip in sonuna dogru uno da gaza geliyor o çekti...bu arada orduda turbo ferdi bunlara kök söktürür makasta buda neki

ZGE38' Alıntı:
arkadaşlar yanlışınız var.. o subaru değil... clio.... iyi inceleyin göğsünü, aynalarını falan... %100 clio... sesinden bile belli
evet clio:alkis:

Geri