bunu görmeyen çok şey kaçırır.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
izleyemedim :(

aslında cok zevklı bısı tapı aracın soforu bensem ama ben otrafıkteyken baskası yapsa sansı yok su ankı aracımın tamponları orjınalken yanı avatardakı halınde degılken acımaz vururdum yada yoldan atardım cunku ablama yada kardesıme oyle yaklastıgını dusunmek benı cıldırtıyo

araba basıyo basıyo gitmiyo :) suby değil dendiği gibi clio bariz belli .. makaslara gelince boş iş :) çok usta pilot sa gitsn pist rekorlarını kırsn :)

BEN ALIRIM BUNUN ANAHTARINI ..... :)

Bence adam o kadar da sıkı bir direksiyona sahip degil ayrıca altındaki araba da CLİO ... Clio= yol tutus bakımından rezalet ve teneke gibi araba .. Arabanın üretim amacı dısında kullanılması ne kadar dogru ? Trafikte baska insanların hayatını tehlikeye atmak ne kadar dogru ? İnsallah kendi basını yer sadece ...

Allah ıslah etsin.

ELEGANCE' Alıntı:
cahil serseri.... ben aynadan gördüğüm zaman böylesini önüne geçip frene yapışıyorum. Vurcaksa vursun o sinirle umrumda olmuyor... Telaşlı acemi bir bayan sürücü olsa kazasına sebebiyet verse umursamazda bu serseri... poliste prosedürlerle uğraşacağına böyle terbiyesizlerle uğraşsa daha makbule geçecek....
ÇOK APTALCA ELEGANANCE SANA KATILIYORUM KARDEŞ AYNISINI YAPIYORUM BENDE

sbademci' Alıntı:
Allah ıslah etsin.

amin

Geri