bunu gördünüzmü ?

İlkokul ve cok yakın arkadasım İzmit Ark Oto teknik servis bölümünde calısıyor. Kendisi bana caddy almak istediğim uzak durmamı söledi... Onun yerine kısa kasa transporter tercih etmemi söyledi.

İlkokul ve cok yakın arkadasım İzmit Ark Oto teknik servis bölümünde calısıyor. Kendisi bana caddy almak istediğim uzak durmamı söledi... Onun yerine kısa kasa transporter tercih etmemi söyledi.

neden acaba bi açıklama yaptımı şundan şundan dolayı alma vs diye yoksa bile bile bizde keklenmiyelim

bence alın derim. 4 senedir kullanıyorum sık sık. çok guzel bir araba. sadece debriyaj sistemi çok narin. ne kadar özenseniz de 50 bin de debriyaj yeniliyorsunuz. tek kronik sıkıntısı bu olsa gerek.

Turbolarında cok fazla sorun cıkartıyormuş. Birde servis ücretleri neredeyse bir volvo bir bmw kadar pahalıymış.

güzeL çaLışma... Tokyo Drift fiLmindeki vw Tourandan esinlenmiş gibi ama güzeL olmuş...

Bu araba muayeneden geçiyormu..?
Alanın elinde kalabilir..

Bu araba muayeneden geçiyormu..?
Alanın elinde kalabilir..

abi hakLısınız muayeneden bu haLde geçmez orjinaL haLine getirip anca öyle geçirirler orjinaL haline getirmekte bayağı bi zamanını alır araç sahibinin..

Aşmış durumdalar...

Turbolarında cok fazla sorun cıkartıyormuş. Birde servis ücretleri neredeyse bir volvo bir bmw kadar pahalıymış.

Gerçektende VW serviste çok kazıkçı 2001 model T4 2.4D' nin basit bir periyodik bakımına bile ( yalnızca filtre, yağ, ampul ıvır zıvır ) 275 TL para istiyorlar

bu arabayı canlı olarakta görmüştüm çok fazla emek harcanan bir araba ama sürekli polis çeviriyordur bunu

Geri