Bunlar ne işe yarar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KARTAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KARTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabayı aldığım 6 aydan beri bunların ne işe yaradığını çözemedim belki de arızalıdır bilemiyorum, aptalca olabilir ama çok merak ettiğim için soruyorum.

Opel Omega 2.5 CD
omegacdxy3.jpg

hız sabitleyici sanırım

yol bilgisayarının tuşu gibi geldi bana

KARTAL' Alıntı:
Arabayı aldığım 6 aydan beri bunların ne işe yaradığını çözemedim belki de arızalıdır bilemiyorum, aptalca olabilir ama çok merak ettiğim için soruyorum.

Opel Omega 2.5 CD
omegacdxy3.jpg

Kesinlikle hız saitleyici

Cruise control ... :)

hız sabıtleyıcı usttekı tuslar hızı artırıp azaltmana yarar alttakı buyuk tussa devre dısı bırakır

doğrudur hız sabitleyici.devre dışı bırakmak için frene basmakta yeterli olur. gaz pedalına basıp istediğiniz hıza gelince üstteki düğmeyle sabitleyebilirsiniz.sadece üstteki düğmeleri kullanıpta hız sabitlemesi de yapabilirsiniz. kazasız belasız güle güle kullanın!:good:

Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekkür ederim, bunun hız sabitleyici olabileceği hiç aklıma gelmemişti, e tabi aracın kullanma kılavuzu da olmayınca bilemiyorsun. Bende böyle bir arabada bu sistem niye yok deyip duruyordum hatta bir ara taktırmayı bile düşünmüştüm bugün kaputu açıp 2 gaz teli görünce jeton düştü, henüz çalışıp çalışmadığını bilmiyorum otoyol da deneyeceğim, sistem çalışır herhalde.

Geri