Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabayı aldığım 6 aydan beri bunların ne işe yaradığını çözemedim belki de arızalıdır bilemiyorum, aptalca olabilir ama çok merak ettiğim için soruyorum.
Arabayı aldığım 6 aydan beri bunların ne işe yaradığını çözemedim belki de arızalıdır bilemiyorum, aptalca olabilir ama çok merak ettiğim için soruyorum.
doğrudur hız sabitleyici.devre dışı bırakmak için frene basmakta yeterli olur. gaz pedalına basıp istediğiniz hıza gelince üstteki düğmeyle sabitleyebilirsiniz.sadece üstteki düğmeleri kullanıpta hız sabitlemesi de yapabilirsiniz. kazasız belasız güle güle kullanın!:good:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekkür ederim, bunun hız sabitleyici olabileceği hiç aklıma gelmemişti, e tabi aracın kullanma kılavuzu da olmayınca bilemiyorsun. Bende böyle bir arabada bu sistem niye yok deyip duruyordum hatta bir ara taktırmayı bile düşünmüştüm bugün kaputu açıp 2 gaz teli görünce jeton düştü, henüz çalışıp çalışmadığını bilmiyorum otoyol da deneyeceğim, sistem çalışır herhalde.