Bulgaristan gocmenlerinin bulusma yeri...

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar uzun suredır forumdayım ve gayette memnunum forumdakı herkese sımdıye kadar verdıklerı paylastıkları bılgıler ıcın tesekkur ederım... ben bulgarıstan gocmenıyım ve suanda orda okuyorum... forumda benden baska bulgarıstan gocmenı varsa buyursun konusalım tanısalım... herkese selamlar... saygılar...

bulgaristan göçmeni değilim ama bulgaristan varna da okuyorum.... gruba dahil olabilir miyiz ? :)

1989 bulgaristan göçmeniyim. baba tarafı şumen - drumevo. anne tarafı tırgovişte - obitel. siz neresindensiniz ?

Benim babamlarda bulgaristandan şumen den göç etmişler

89-Varna;

burdayız :D

95 göçmeniyiz bulgaristan kırcaali ardinodanım.opelim e böyle bir grup gördüğüm için çok mutlu oldum.açanlara veya açana teşekkürler.

böyle bir konu vardı
köstence 49

Varnadan başka yok mu? :D

90 göçmeniyiz. Baba taraf Zvezdel - Debelka'dan , anne taraf Gruevo -Letovnik'ten 81'den 90'a kadar da Momchilgrad 90'dan günümüze İzmir.

oooo ben tek degilmisim desenize... hepinize paylastiginiz icin binlerce defa tesekkurler... ben 98 yilinda geldim turkiyeye evet yanlis degil 98 yilinda... simdide bulgaristanda sofyada okuyorum... kircaliliyim koylerinden... mosta yakin bir koydenim... saygilarimla...

Geri