buji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güven3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

güven3

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 astra F 1,6 eco tech motorun bujisi tek tırnak mı? çift tırnak mı? Aracımda sıralı sistem lpg var lpg yi taktırdıgım yerdeki usta tek tırnaklı buji takalım daha çabuk hızlanır lpg de tek tırnak daha iyi olur dedi ne derece dogru veya yanlış

Son düzenleme:
Ustalara ve yaptıkları işe saygım sonsuz lakin malumunuz her usta da gerçekten usta değildir. Gerçekten bilgisine ve görgüsüne çok güvendiğiniz birisi olmadıkça usta dedi diye balıklama atlamamak gerekir. Ben aracımda tek tırnak kullanıyorum. Çift tırnağı bir arkadaşım taktırdı. Bizde fikirlerini merak ettik haliyle. Bir süre kullandı, 1 ay kadar sonrasında memnun kalmadım diyerek söktürdü. Fakat benim aracım 1,6 vectra onunkide 1,6 astra. Orjinal buji tek tırnak.

başka fikri olan yok mu??

corsa c de, 15 bin bakımında bujiler değişti, yetkili servis orjinal tek tırnak olan bujileri, çift tırnaklı ile değiştirmiş.yeni bujilerle az da olsa ateşlemenin daha iyi olduğunu hissettirdi

ustalar yardım edin tek tırnak mı çift tırnak mı

Aslında kiminin aracında tek tırnak kiminin aracında çift tırnak daha iyi sonuç veriyor. Bunu en iyi kullanan anlar. Bu yüzden öncelikle aracın üstünde hangi buji varsa kalsın bir süre onun ile kullan. Daha sonra ise bujileri değiştirip dene. Hangi buji içine siniyorsa onu kullan.
Bana sorarsan http://urun.gittigidiyor.com/Performans-Buji-HONDA-OPEL-SAAB-MB-VOLVO_W0QQidZZ7818891 bu ürünü bir incele derim. Ben kullanıyorum. Açıkçası performans olarak gayet iyi.

cift tırnak gm tak işi bitir

çift tırnak gm takılı üstünde zaten yardımlarınız için teşekkür ederim

benim aracımda çift tırnak buji var... bmw servisinde taktılar performans bujisi olduğunu söyledi servis... kendi servisime gittim usta bu bujiler yüksek motorlu araçlara takılır (bmv-mercedes-audi gibi) istersen değiştirelim dedi... yakıtı belki farkettirebilir dedi.. ben değiştirmedim.. 2 yıldırda kullanıyorum hala el sürmedimçç açıkçası memnunum...

arkadaşlar bujılerınızı maddı durumunuz uygunsa her yag degısımınde yenilettırmınız sızın acınızdan ıyı olacaktır

Geri