Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aranıza yeni katıldım.
Arkadaşlar 2014 Astra 1.6 lpg'li aracım var.
1- LPG ye uyumlu iyi performans alabileceğim aracıma göre Buji öneriniz var mı?
2- Boch mu, NGK mı ?
Gm uygun orjinal olmalı lpg li olsa bile.bosch bujilerin ic tirnaginin kopup yanma odasina dustugunu bir kac defa duydum.orjinalden sasmayin bence.elbette bosch un performansli bujileri vardir mutlaka ama en iyi ustalar bile gm der
SM-G9250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gm uygun orjinal olmalı lpg li olsa bile.bosch bujilerin ic tirnaginin kopup yanma odasina dustugunu bir kac defa duydum.orjinalden sasmayin bence.elbette bosch un performansli bujileri vardir mutlaka ama en iyi ustalar bile gm der
Champion buji GM bujileri incelerseniz ufacik yazilarla champion yazdigini gorursunuz , GM bujileri championa urettiriyor fakat garip bi sekilde champion bujilerin araciniza uygun olani yari fiyatina daha hesapli ben taktim kullaniyorum 15.500 km oldu aracim lpg li sikinti yaratmiyor
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nadir abi vectra c gordum motor acikti bosch bujinin icindeki beyaz olan uc kismi kopup yanma odasina duserek silindiri ve ust kapagi komple bitirmisti.ustam bosch da bikac defa gorduk bunu dedi.belkide yansanaii dir.bosch la alipveremedigim yok en kral yedek parca ureticisi bu arada
Nadir abi vectra c gordum motor acikti bosch bujinin icindeki beyaz olan uc kismi kopup yanma odasina duserek silindiri ve ust kapagi komple bitirmisti.ustam bosch da bikac defa gorduk bunu dedi.belkide yansanaii dir.bosch la alipveremedigim yok en kral yedek parca ureticisi bu arada
Aranıza yeni katıldım.
Arkadaşlar 2014 Astra 1.6 lpg'li aracım var.
1- LPG ye uyumlu iyi performans alabileceğim aracıma göre Buji öneriniz var mı?
2- Boch mu, NGK mı ?