Bugünleri de gördük...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İleri (!) demokrasiden manzaralar...
Nerede o 29 Ekim'de Türk Bayraklı Cumhuriyet Bayramını kutlayan insanlara cop vuranlar? Tazyikli su sıkanlar? Kafa yaranlar? Biber gazı sıkanlar?
Tehlikenin farkında mısınız?

Karşında ki başka bir ırktan olduğunda düşmanımsın diyemediğin gibi ;)

Onı dıyememekle alakası yok , meshur bir lafım vardır ,

Bir yanım Göçmen ,diger yanım Yörüktür ötekileştirmeye girmem tek adım TÜRK TÜR ;) ...

Bunu dıyemeyen her insan ise benım dusmanımdır ve ben dıyebılen bır tanesıne bile rastlamadım , bu bir rastlantımı ?

konu çok uzamış arkadaşlar, olan bitene kayıtsız kalmak olmaz ancak burada da seviyeyi korumak gerektiğinie inanıyorum, ikili polemiklere girmenin bi anlamı yok, birbirinize sataşıp ardından onun yazdıklarını beğen yapmak dahada gereksiz oluyor, lütfen biraz sakin,,,

bence konu kapansın,,, anlamsız polemik yaratmayalım,

Son düzenleme:
Serhan hacı abi izmirde bugün gündoğduda miting yapacaktı bu onun bunun cocukları,,,
ve bugün karşıyaka göztepe derbisi vardı,saat akşam 7 de taraftar örgütlendi.
ve bizde karşıyakadan gündoğduya kordondan gidecektik.
ve ne oldu?emniyet facebooktan tweetır dan bu örgütlenmeyi yapan karşıyakalı göztepeli kim varsa aldılar içeri 2gün önce evlerinden.grubu kuranlar şuanda karakoldalar yani.
her neyse bu bitmedi vali bey uyardı yinede bdpli köpekleri ve yemedi bir tarafları gündoğduda miting yapmalarını.bdp cuma günü acıkladı mitingi buca kaynaklar top sahasında yapacaklarını(orası neresi biliyormusun?---ankarada karşıyaka mezarlıgının muhitini düşün--yani bir taraf mezarlık diğer taraf dağ)

vel hasıl kelam topladılar kendi soysuz itlerini bagırdılar...ve her ne olursa olsun bildiğin bugün DAYAK YEMEK dahi olsun-JOP yemek DAHİ olsun bucaya gittim...1km kala izin verilmedi gitmemize...

sonuç??
silahmı çekeyim?kavgamı edeyim?

ben bu adaletinde
ben bu iktidarında
ben bu kansızlarında
gelmişine geçmişine....

bitmiş bilader bitmiş!!!
ya ortalık karışacak!ya bölünecek bu ülke.
amerikanın istediğini yaptı sonunda başbakan...

oy verenlere yazıklar olsun.

insanlar artık nasıl dolduysa aynı şeyi savundukları halde kavga ediyolar

şehitlerimize yazık

içimde az da olsa bir ümit bekliyorum bu insanlardan...
adamı vezir ediyorsa rezil de eder diye ümit ediyorum..kimseden ses çıkmadıkça veriyorlar odunu..ama inşallah diyorum,bir patlarsa bu halk fena patlar..

fakat birileri cahil örgütlemeyi öyle güzel beceriyorki stratejisi tartışılmaz mükemmel..

Neyi tartışıyorsunuz arkadaşlar? Adam İmralıdan ülke gündemini elini kolunu sallayarak belirliyor... sizde bez parçası diyorsunuz.... adam hapisteeeee... sözüm ona.... adam devlet şemsiyesi altında yol çiziyor... gündem yapıyor... hey yavrum hey.....

Yaziklar olsun bunlara izin veren devlete

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri