buğu sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lyolcul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her şey normal görünüyorsa, mutlaka aracın içinde gözden kaçan bir yerde su, ıslaklık, nem var demektir, onlar kuruyana kadar da buhardan kurtulamazsınız. Bir diğer konu LPG tüpünün üzerinde nem oluşuyorsa bu nemi de tahliye etmek gerekir. Aracın camlarını azıcık aralamak da fayda sağlar.

Her şey normal görünüyorsa, mutlaka aracın içinde gözden kaçan bir yerde su, ıslaklık, nem var demektir, onlar kuruyana kadar da buhardan kurtulamazsınız. Bir diğer konu LPG tüpünün üzerinde nem oluşuyorsa bu nemi de tahliye etmek gerekir. Aracın camlarını azıcık aralamak da fayda sağlar.

aa aynen vallahi :)
dün bi baktım lpg deposu resmen su olmuş sanki.
depodaki nemin tahliyesinden kasıt;
kuru bir bezle silsem yeterli olur mu acaba?
bi kaç gün araçla işim yok,tüm söylenilenleri yapıp ya da kontrol edip perşembe bi yola çıkayım inşallah.

http://www.bitenekadar.com/nem-ve-rutubet-giderici-aparati--naturel-500g-tablet-19289-firsat-urun

Ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama bazı araba kullanıcıları araba içerisinde özellikle kış aylarında bundan koyuyor. Etkisi ne kadar sürüyor yada işe yarıyor mu bilmiyorum.Büyük marketlerde rahatlıkla bulunabiliyor. Denenebilecek bir şey. En azından LPG tankının yanında baya bir işe yarar sanırım.

Selamlar, Dünkü yağmur ve arabanın durumu;
Arabada sadece ben ve kızım vardık, 3-4 kişi olunca cam tamamen kapanıyor ve ön camlar için fanı sonuna kadar açmak zorunda kalıyorum.

ayjAnz.jpg

Bu durum özellikle şehir içi kullanımlarda çok normal, çünkü arabanın içi ıslak paspaslar, ıslak giyecekler nedeniyle uzun süre nemli olur. (dikkat edilirse belediye otobüslerinin, dolmuşların camları yağmurlu havalarda devamlı buharlı olur)

Bugün vaktim vardı, ustama gittim. Durumu anlattım. İç sirkülasyon açık kalmıştır dedi. Klimacıya gittim ve torpidoyu söküp kontrol etti, iç sirkülasyon açık kalmış. İvedikten eve kadar sıfır buğu ile geldim :D

Geri