bu xenon farlar nasıl? nasıl takarım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeneraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
xenonum yerini tutmaz kesinlikle beyaz ampul önermiyorum osram coolblue yu yavsiye ederim

bu xenon değil. Bildiğin normal ampül ve asla xenon gibi beyaz ışık vermez. Yağmurlu havalarda hüsrana uğrar önünü görümezsin.

Bu konuda şüpem var sanki yağmurlu havada etkisiz

Bu tür beyaz veya mavimsi yana ampüller yağışlı havalarda hiç birşey göstermiyor. Halojen far için night-breaker en iyisi. Xenon alınacaksa da çok çeşitli fiyata kitler mevcut.

bende xenon dan önce bu tüp ampulleri denemiştim kesinlikle tavsiye etmiyorum geceleri önümü göremediğim için sislerle gitmek zorunda kalıyordum.en sonunda malesef bir köpeğin canına benimde ön tanpona mal oldu.söküp attım....

xenon un yerini asla tutmaz zaten xenonlarda ucuzladı iyice bence 150-200 lira arası xenon taktırabilirsiniz.
bu tarz ampullerin ömrü az oluyor ve iş görmüyo şehir içinde ışıklar pek önemli olmuyo her yer aydınlatılmış sonuçta ama uzun yola çıktığınızda tam anlamıyla risk burnunun ucunu ancak görbiliyosun.

Aynen dostum tüm arkadaşların görüşüne katılıyorum.Sakın ha 60-70 tl verip alma bu ampülleri bendede philips diamond vision var yağmurlu havada hiç bişey göremiyon.Bu yüzden gece yağmurlu havada çıkmaya töğbe ettim ben. Madem değiştircen gerçek xenon kit al.

bunların xenonla alakası bile yok hatta normal ampulden %30 daha karanlık.nedeni beyaz ışık vermesi için ampülün cam kısmının boyanmış olması. artı xenon kullanmak sürücü için bir ayrıcalık artık. iki yıl garantili xenonlar var ondan al iki yılda patlatacağın ampül parasından daha ucuza gelir.

kesinlikle alma!!!!

139tl'ye montaj dahil xenonlar var 2yıl garantili...

Geri