bu xenon farlar nasıl? nasıl takarım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeneraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

GeneraL

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu xenon farlar nasıl tam xenon olduğunuda anlamış değilim açıkçası.Bunu alırsam ne kadar idare eder ve nasıl takılır? cevaplarsanız teşekkürler.

img0453aer0.jpg
img0454aaj4.jpg
img0455ago6.jpg

bu xenon değil. Bildiğin normal ampül ve asla xenon gibi beyaz ışık vermez. Yağmurlu havalarda hüsrana uğrar önünü görümezsin.

bunalri kullanmaktansa orjinaller kalsin daha iyi gercekten onunu goremezsin !

bunları Takmaktansa Osramın Silverstar Modelini Yada Yeni çıkan Osram Nightbreaker'ları Öneririm %90 Daha Fazla Işık %10da daha Beyaz Diyor Normal Farlardan Takanlar Çok memnun.

nightbreaker süper... ben aldım biraz pahalı ama güzeldi maalesef patladı 2 ay kullanamadım :(

Ampul alacaksanız ya osram nightbreaker ya da philips diamond vision tercih edin diğerleri hikaye.

bunları takınca xenon olan bi arabayla yan yana dur. karsıdan bak farkını gorüceksin sonra hemen xenon almaya gidiceksin:D

bende diamond vision kullanıyorum ama xenonlu bir arabayla yan yana getirince aradaki fark çok çok bariz belli oluyor.

Diamond vision 70 tl gibi bir rakama satılıyor en güzeli piyasada bütçenize uygun 100 ile 500 arasında değişen xenon kitlerinden almak.

Geri