bu tavan ve arka bagaj düzelir mi

düzeltilir , felaket senaryosu yazmayın beyler abartmayın , tamam birebir eskisi gibi olmaz ama çok büyük kusurlar da olmaz

Gecmis olsun,
Bastan belirlenen maliyet butcesini 2 ile carpin ki sonradan caniniz cok sikilmasin..
Bu islerde dikkate alinmamis cok masraf cikar..
Tamircilerde zararina is yapmaz..

valla kardeş masrafı 2 ile çarparsam yeni araba alırdım. sağolasın tavsiyen için

yorumlar bıçak gibi kesildi arkadaşlar.

hocam cevaplar sende aracı sanayiye çektin mi ne gibi işlemler yapılıyorrr neye karar verdin ne yapıyorsun

araç sanayide arka bagaj kapağı düzeltildi. ön sağ sol çamurluk çıkmaları ile değiştirildi. sol ön ve sağ arka üst direkteki çökmeler arka tarafı osksijenle kesilerek düzeltildi. tavanın boyasını komple söktüler yarın düzeltmeye başlıyacaklar. bakalım nasıl olacak buraya kadar bence çok güzel. daha sonra komple fırın boya yapılacak.

resimleri de ekerlseniz daha detaylı olablir

şu ana kadar çıkan masraf ne kadar

daha önce motorcuda
arka dingil çıkma 170
amortisör çıkma 40
radyatör çıkma 80
öntakım rot ve rotbaşları tanesi 15
arka aks bilyası
arka lastik bağlantı mili 30tl
mobil1 yağ ve antifiriz, rutin bakım ekipmanları fren ve direksiyon hid. dahil 200
arka dingil değişti, ön amortisör ön takım değişti. radyatör değişti. aks bilyası değişti genel kontrol bakım ve bir takım ufak tefek şeyler yapıldı. işçililik: 500
araç kaportacıdan önce şaşeciye sokuldu alınan çıkma dingil düzeltildi. ön taşıyıcıdaki eğrilikte düzeltildi: 200

kaput çıkma 100
çamurluklar tanesi 40 topl 80
elektrikli ayna 50
ön cam orjinal 295
arka cam olimpia 130
komple arka silecek 25
kaporta ve bitince komple fırın boya işçiliğ 1800
camcı işçiliği 50

valla ben toplayamıyorum. daha eksikler var
üst tavan çıtası çıkma bulamadım orjinalinin tanesi 125
arka farlardan birinin camında 5cm lik kırık var orj: 200tl
ön farların plastik bağlantı kısımlarında kırıklar var vs

birde 4 yeni lastik alıcağım araçta 2 senelik mishc. lastik olduğu halde aklıma şimdi geldi birde 2 tane çelik cant düzelecek. kaynakla onarım yapılıyormuş fiyatı konusunda bilgim yok.

AMA EN ÖNEMLİSİ TEKER DÖNMEDEN KASKO YAPTIRICAĞIM. hangisi uygun diye ara,tırıyorum

Merak etmeyin çok daha beter arabaların toplandığını gördüm. Yaptırın ve kullanabildiğiniz kadar kullanın.. Kaza fotolarını atmayın ki ileride satarken pestil gibi olmadığını kanıtlarsınız...

şu ana kadar yaptığım masraflarla ilgili yorumunuzu alabilirmiyim.

Geri