bu tavan ve arka bagaj düzelir mi

arabayi ölü fiyatına satmayın, yazık...
sonra bu arabayi alip kazasız diye satarlar ya da çok çok sadece boya attırdım zevkine derler.. zaten kaydı falan da olmayacak kaskosu yok.. piyasada ne kurnazlar var herşey beklenir..

doğru pert kayddı olmadığı için o çok büyük bir artı

Çok büyük geçmiş olsun. Aracınızın durumunda pek bişey yok, merak etmeyin eskisi gibi yaparlar.

Gecmıs olsun , kesınlıkle duzeltılır o kadar abartılcak sekılde katlanmamış

arabayi ölü fiyatına satmayın, yazık...
sonra bu arabayi alip kazasız diye satarlar ya da çok çok sadece boya attırdım zevkine derler.. zaten kaydı falan da olmayacak kaskosu yok.. piyasada ne kurnazlar var herşey beklenir..

benim araba zevkine boyandı bu 1.. boyanmadan once on tampondan hasa almıştı kaput boyanmıştı. sonra ben sağ çamurlugu vurdum o boyandı. sonra sol arka camurlugu vurdum o boyandı. sonra da sağ arka camurlugu vurduk o da boyandı. yani kaza sebebiyle boyanmayan arka bagajı, kapıları, ve sol camurlugu kaldı. bunun dışında araç komple boyalıı.. tabii tavan hariç. herkes boyatma demıştı bende boyatmamıştım.

çok geçmiş olsun size birşey olmasın da mala gelsin.saygılar

Geçmiş olsun. Sanayiye girdiğinizde araç yapılıp teslim edilene kadar geçen sürede yaşayacağınız stresi düşününce bile insanın "sat, kurtul" diyesi geliyor.

bu araçta kasko olsa pert e çıkardı zaten

benim araba zevkine boyandı bu 1.. boyanmadan once on tampondan hasa almıştı kaput boyanmıştı. sonra ben sağ çamurlugu vurdum o boyandı. sonra sol arka camurlugu vurdum o boyandı. sonra da sağ arka camurlugu vurduk o da boyandı. yani kaza sebebiyle boyanmayan arka bagajı, kapıları, ve sol camurlugu kaldı. bunun dışında araç komple boyalıı.. tabii tavan hariç. herkes boyatma demıştı bende boyatmamıştım.
zevkine boyandığınıa emin misiniz??
zevkine boyama çizikten renk solmasından vs olur.. arabayı vurduktan sonra zevkine boyadım olmaz:)

Geri