bu ses nedir acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsetti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsetti

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkesin yeniyılını kutlarım...
ben iki hafta önce 2002 model corsa 1.0 eco easytronic aldım.almadan önce araştırdığımda corsaların kronik bir direksiyon kutusu problemi olduğunu biliyordum.benim corsamdanda ön taraftan acı sesler geliyor.:confused: ama bu sesler özellikle ön sağ taraftan geliyor.bilmiyorum belki çok düz mantık düşünüyorum ama direksiyon solda olduğu için:D ve bu sesin bozuk yollarda sanki sağ tekerin kopup düşeceği hissini verecek kadar acı olduğu için direksiyon kutusuna bağlamak istemiyorum...( yani bu ses bir tıkırtı değil, harbiden aci bir ses ) bu sebeple 3 gün önce özel bir opel servisine gittim. bilgisayarlı rotbalans servisinden tespit raporu gibi bişey aldım ve bunun üstüne z rotlar değişti. ancak direksiyon kutusu için tamir takımınında yapılması gerekiyordu.bunu daha sonra yaptırmaya karar verdim. ama z rotları değiştikten sonra seste en ufak bir değişme yok:( bu ses gerçekten direksiyon kutusundan gelen kronik ses olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim :help:

güncel

yokmu arkadaşlar, herhangi bir fikri olan?

Valla kardes ben usta degilim onlar varken bize de dusmez yorum yapmak ama sag on teker bilyasi olabilirmi basima geldigi icin biliyorum birde lastik kontrolu yap yine halen basimda olan sorun lastikle cok aci bir firen yapmislar lastigin tek yeri baya yenmis arac giderken sanki her teker turunda arac tan ses geliyor buluncaya kadar bende bakmadik yer birakmamistim tesadufen bulundu sanada kolay gelsin insallah buyuk hasar yoktur yinede sag takaekeri krikoya kaldir elinle cevir tekeri bak elini icten amortisorden tut gelenses elinle titresim gibi hissedersen bence bilyan gitmistir ustalar daha iyi bilir ama ..

kedidir o kedi :)

ustalar yılbaşı partisindedir şimdi :D

kardeş direksiyon kutusudur aynen

bu kadar acı sesler direksiyon kutusundan gelebilirmi gerçekten arkadaşlar? inanmak istemiyorum??? bunlar tıkırtı- gıcırtı falan değil...bozuk yola girince sanki ön takım dağılcak, kaputtan amortisörler-rotlar falan havaya fırlayacak gibi oluyor :eek:
opel gerçekten böyle bişeyi fabrika çıkışlı yapmışsa, yazık yani :mad:

direksiyon kutusu.tıkırtı gıcırtı degl ön taraf komple dagılmış gibi ses bile gelebilio bu direksiyon kutusundan

Geri