ya tam olarak toplanamasa da motoru alınıp başka bi arabaya takılamaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya tam olarak toplanamasa da motoru alınıp başka bi arabaya takılamaz mı?
nejat bide bu gümrükteki arabaların resimli satış fiyatlarını yazan site varmı arada bir takip etmek lazım![]()
katılıyorum abi buradan arac cıkartmak mantıksız,pahalı ve riskli zaten güzel ve nadide aracları kapıyorlar oranın da bir nevi simsarı ve kendi çapında işleyiş sistemi var (mafya demeye dilim varmıyor) konserve kutusu kadar ülkeler istedikleri yerden istediğini alıyor da GÜMRÜK BİRLİĞİ yaptığımız halde Allahın hurdalarını bile bizlere çok görüyorlar gümrük vergisiydi,ötv siydi ,kdv siydi ezip duruyorlar........... ne diyelim yazıklar olsunTasiş çalışanları uzayda mı yaşıyorlar ne? Ya piyasayı bilmiyorlar ya da ben dönen oyunlara yabancıyım. Bazı araçların fiyatları piyasa değerinden bile fazla. Üstelik o fiyatlara yapılacak artı vergi ve harçlarında ekleneceği düşünülürse maşallah yani. En iyi ihtimalle piyasa fiyatına, ne olduğu belirsiz bir kapalı kutu almak büyük bir risk. Sıkıyorsa Kemal Abi bunları da yabancılara satsaya. Benim görüşüm bu araçlar bu paraları etmeyeceğine göre bunların çoğunu çıkmacılar bir süre sonra MKE hurdalığından kilo ile alır, işe yarayan parçaları da bizlere kakalarlar.