Bu gsi tanıyan varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurjuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o arac düz yolda o hızı yapsın bende hiçbirşey bilmiyorum..
bayır aşağa sallarsam benimkide yapar:D:D
senın bu kelımenı ben dahıl butun gsi cı arkadaslar kınayacak tahmın edıyorum neyse yasın daha 18 mıs ogrenırsın buyunce muhattab olmaya gerek yok sen aletı tanısan bu kelımeyı etmezdın zaten

evet tartışmaya gerek yok 4.8'lik x5 260'a kendini parcalayarak oturuyor zaten..

evet tartışmaya gerek yok 4.8'lik x5 260'a kendini parcalayarak oturuyor zaten..
eger bu bir kıyaslamaysa sen git kendi kategorinde kıyasla he olayı maddi olorak kıyaslıyorsan tamam belkı bahsettıgın araba gsi dan 5 tane alır ama bunuda unutma ben buna 1 gsi daha parası harcadımmı senın bahsettıgın X5 ten 5 tanesının ustunden gecerım sen bır SUV ile Sportu karsılastırcak kadar cahilsin işte

biz kıyaslama yapmıyoruz!ben sadece hatırlatmak istedim..
biz arac karsılastırmıyoruz motor karsılastırıyoruz!
ben o arac düz yolda 260 basmaz dedim,hafif bir eğim görse affetmez ama düz yolda basamaz!
ayrıca terbiyene takıl!

tekrar söylüyorum,ben bu aracları karşılastırmıyorum!
ama sen aracını x5'le karsılastıracak kadar büyük görüyorsan,yükseklerden ucuyorsun;)
neden kaldırdın imza resmini koyda görelim..

biz kıyaslama yapmıyoruz!ben sadece hatırlatmak istedim..
biz arac karsılastırmıyoruz motor karsılastırıyoruz!
ben o arac düz yolda 260 basmaz dedim,hafif bir eğim görse affetmez ama düz yolda basamaz!
ayrıca terbiyene takıl!

tekrar söylüyorum,ben bu aracları karşılastırmıyorum!
ama sen aracını x5'le karsılastıracak kadar büyük görüyorsan,yükseklerden ucuyorsun;)
neden kaldırdın imza resmini koyda görelim..

Furkan kardeşim X5 le karşılaştırdığı yok eğer farkındaysan X5 muhabbetini sen açtın ;) Bu arada terbiyeni takın falan diyorsun yanlış konuşuyorsun Sen Kısa donla Gezerken 15 sene önce o adam GSİ le gazlıyordu.. Heee bide demişsin Resmi kaldırdın o kaldırmadı ben kaldırdım Eğer Yola onunla Çıkalım Görelim Diyorsan Bence Yaşın çok genç Aklını Peynir ekmekle Yemişsin derim ;) LÜTFEN KONU SAPMASIN ARKADAŞLAR ARACIN SAHİBİ BENİM EĞER GÖRMEK İSTEYEN VARSA 10.000 $ PARASI VARSA ARACI GELİP YA ABİMLE GÖRÜR YADA GELİP BENDE GÖRÜR... GEYİĞE VEYATTA BOŞBOŞ KONUŞMAYA GEREK YOK HERKEZ KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR.... Saygılar

valla ben geyiğine demedim ama...SAdece 10.000 doları gorunce tl olarak ne kadar ediyor dedim yanlıs anlasıldık sanırım...

biri gidiyor biri geliyor,anlamadım ki..
ben o arac düz yolda 260 yapmaz diyorum,adam bana muhatapım değilsin diyor..
muhattabın değilsem mesaj yazmayacaksın!
x5 muhabbetide,yani örneğinide oyüzden verdim..
aracı tanımıyorum,bir gsi parası daha harcayıp x5'lerin üstünden geciyorsunuz!
burda konusmayla olmuyor diyosunuz,o zaman konusacaksanız bir gsi parası daha harcayıp gelin,o zaman konusun..
yasımızın küçük olması cahil olmamızı gerektirmiyor..
aracın özelliklerini yazın,öğrenelim,bakalım,görelim basıyor mu basmıyor mu??
don örneğinize gelince,15 sene önce gazlamakla bu işler yürümüyor..
gazlayacagı yere,baksaydı araca şimdi 10 bin dolar olmazdı zaten...

gsi'ler benden sorulur,soru neydi?:D
kaşıntınmı var canım senın varsa gel görüşelim yok abi ben kasınmıyorum dıyorsan susucaksın o zman tmm mı cok uzattın aracın sahıbı benım 260 gıder dıyorsam gıderde 10000 dolar ıstıyorsam buda benım meselem sana burda ne yazman gerekıyorsa onu yazıp işine gücüne bakacaksın öle abilerine cevap vermıyceksın terbıyenı bıleceksın senden buyugunede terbıye dersı vermıyceksın he bunlarda işine gelmiyorsa demekki senın bı sorunun var geleceksın ben senın o sorununu cözücem tamammı cnm hadi sana iyi aksamlar

Konu incelemeye alınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri