Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
haklısın dostum yollarımızda yol değil zaten.... Izmir altınyol örnek olarak hiçbişey demiyorum forumumuzda oldukça izmirli arkadaş/abi/kardeş var onlar anlatsın hemen hemen hergün kaza... Hele henkelin tüm deterjan atığı bacalardan atılan atıklarla birnevi o yola iniyo...
haklısın dostum yollarımızda yol değil zaten.... İzmir altınyol örnek olarak hiçbişey demiyorum forumumuzda oldukça izmirli arkadaş/abi/kardeş var onlar anlatsın hemen hemen hergün kaza... Hele Henkelin tüm deterjan atığı bacalardan atılan atıklarla birnevi o yola iniyo...
Hiz yuksek olunca affetmiyor valla duragin orasi bir kere denk geldi o zaman anladim, donuyordum cok kotu 100falandi hizim bayrakli virajinin orada 2 kontra ile toplayabildim allahtan orta seritteydim sol seritten ciktim, arkadan gelenlerden durumu farkedip frene basti allahtan.