Bu fotoğraf ölümlü yarışın ardından çekildi !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun allah yakınlarına sabır kendisine rahmet eylesin

allah rahmet eylesin çok kötü bi durum bende dün tv de izledim,hepimize ibret olsun:(

allah rahmet eylesin.bu arada istanbul avrupa yakası e -5 karayolunda metrobüs calısmaları yüzünden yollar cok tehlikeli bir hal almaya basladı seritler daraldıkca daraldı neredeyse iki arac yanyana giderken aynalar birbirine vuracak.aracla ilerlerken işcilerin bilinçsiz kukalarla yolu daraltmaları yüzünden birdenbire öbür seride gecmek zorunda kalınıyor ve bu resmen kazaya sebebiyet veriyor.hele mecidiyeköy yakınlarındaki calısma yüzünden yolda cok garip bir viraj olustu.

sürat=felaket= ya ölüm ya sakat kalma

Kaza bizim evin hemen yanında oldu gece 2 falandı saat.Ben sesi duydum kesin tırın biri devrildi falan sandım.Gittik hemen bakmaya durum çok kötüydü..arabanın içinde 3 kişi var 3üde dışarı fırlamış.arabanın ön aks motor falan kopmustu.Ayrıca aracın kaza yaptığı hız 150 değil bence kesin 180 km hızla kontrolu kaybetti.araba yok olmuş resmen..

hızı yerine göre ve ayarında yapmalı otobanda falan bu hız birnevi normal bana göre ama kendi adıma konuşuyorum şehir içinde gazlamam hiç değil tabi gazladığım zamanlar olur ama bu kadar olmaz. yapılmaz manyaklıktır. intihardır. kendi hayatını tehlikeye atmasa bi acemiye v.s. denk gelip direksiyon hakimiyetini kaybettirebilirdi başkalarının hayatını riske atabilirdi gerçi yine atmış arkadaşlarınınkini.

burda suc kaza yapanların kadar onlara guvenli biyer bulmayanlarındır da hangimiz arabayla surat yapmıyoruz hangimiz arasıra heyecan aramıyoruz ki

Walla çok üzüldüm ya :( allah ailesine sabır versin :( işte bi hız uğruna hayatlarını yok yere son verdiler ne kadar üzücü :( allah kimseye böle ne acı haber verdirsin nede böle bi acı olayla karşılaştırsın ;) halbuki hız yapma yerine önlü arkalı gitselerdi şimdi hayatta olucaklardı :(:(:(

yazık, Allahtan rahmet, ailesine sabırlar dilemekten başka bişey kalmamış....

burda suc kaza yapanların kadar onlara guvenli biyer bulmayanlarındır da hangimiz arabayla surat yapmıyoruz hangimiz arasıra heyecan aramıyoruz ki
haklısın dostum yollarımızda yol değil zaten.... İzmir altınyol örnek olarak hiçbişey demiyorum forumumuzda oldukça izmirli arkadaş/abi/kardeş var onlar anlatsın hemen hemen hergün kaza... Hele Henkelin tüm deterjan atığı bacalardan atılan atıklarla birnevi o yola iniyo...

Geri