bu çip işe yarar mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mesajı yenilemişsin
cevap yazmadım.
cünkü cip tuningin mantıgı anlarsan bu şekilde bir cipe verecegin 100 ytl bile acırsın;)

sitemizde chip tuning in mantıgını anlatan uzun yazılar var onları oku emin ol dedigimi yaparsın...

bence bi chief kadirle irtibata geç onda çok iyi çhipler var hemde ucuz yani işini görür

mesajı yenilemişsin
cevap yazmadım.
cünkü cip tuningin mantıgı anlarsan bu şekilde bir cipe verecegin 100 ytl bile acırsın;)

sitemizde chip tuning in mantıgını anlatan uzun yazılar var onları oku emin ol dedigimi yaparsın...

başka bir link vermiştim ondan mesajı yeniledim. arkadaşım ben chip tuningin amacını anladığımı sanıyorum. burada adamların yaptığı stock bir x20xev motor alıp ona göre chipi kodlamak ve bu motoru olan insanlara satmak. bu chip sadece bu motorda çalışıyor zaten. ellenmemiş bir x20xev motoru olan bir kişi gitse bir chip yazdırsa herhalde başka bir ellenmemiş x20xev ye yazılan chipin aynısı yazılır çünkü bütün ayarları mekanik aksamı aynı motorların. yanlış mı düşünüyorum?

mesajı yenilemişsin
cevap yazmadım.

güzel bir anlatım ve güzel bir yol ;) bence bu yoldan git

başka bir link vermiştim ondan mesajı yeniledim. arkadaşım ben chip tuningin amacını anladığımı sanıyorum. burada adamların yaptığı stock bir x20xev motor alıp ona göre chipi kodlamak ve bu motoru olan insanlara satmak. bu chip sadece bu motorda çalışıyor zaten. ellenmemiş bir x20xev motoru olan bir kişi gitse bir chip yazdırsa herhalde başka bir ellenmemiş x20xev ye yazılan chipin aynısı yazılır çünkü bütün ayarları mekanik aksamı aynı motorların. yanlış mı düşünüyorum?

yaaa anlatamadım sanırım.
tamam ben senin dedigin yanlış demiyorumki...
stock bi motora chip yazılabilir.
ama ne şartlarla yazılır.
yapılabilecek işlem fazla benzin göndermekle ancak güc alınabilir.
ee sonuç???

alabilecegin dynoda(dyno farklı yol durumu farklı)%10-15 arası bir güç arttırımı.
düzgün bi şekilde chip tuningle.

ankarada isim vermek istemiyorum seni bi ustaya gönderiyim.
stock motordan %40 güc alıyor...(bu verdigim degerler atmosferik içindir bu arada)
ama şunuda bil o chip tuning ile aracın 4-5 ay sonra 1000 km 1 litre yag yakmaya başlayacak ve 1 yıl sonra sibopları eritir bi rektefiyeye girersin...

her neyse.
senin bu alacagın chip elbette işe yarar, yaramaz diye bişey yok.
ama önce bu yazılımı destekleyip aracına bişeyler yapman daha mantıklı diye söylüyoruz bunu.
acık ve net söylüyorum aracına hiç bir şey yapmayacaksan eger sipariş et canım kardeşim.
ostim erciyes sitesinde bosch servis var orda dyno ya cıkar aracını sonra chipten sonra bir daha cıkar;)....
dene bakalım bizde ögrenmiş olalım senin sayende...

yaaa anlatamadım sanırım.
tamam ben senin dedigin yanlış demiyorumki...
stock bi motora chip yazılabilir.
ama ne şartlarla yazılır.
yapılabilecek işlem fazla benzin göndermekle ancak güc alınabilir.
ee sonuç???

alabilecegin dynoda(dyno farklı yol durumu farklı)%10-15 arası bir güç arttırımı.
düzgün bi şekilde chip tuningle.

ankarada isim vermek istemiyorum seni bi ustaya gönderiyim.
stock motordan %40 güc alıyor...(bu verdigim degerler atmosferik içindir bu arada)
ama şunuda bil o chip tuning ile aracın 4-5 ay sonra 1000 km 1 litre yag yakmaya başlayacak ve 1 yıl sonra sibopları eritir bi rektefiyeye girersin...

her neyse.
senin bu alacagın chip elbette işe yarar, yaramaz diye bişey yok.
ama önce bu yazılımı destekleyip aracına bişeyler yapman daha mantıklı diye söylüyoruz bunu.
acık ve net söylüyorum aracına hiç bir şey yapmayacaksan eger sipariş et canım kardeşim.
ostim erciyes sitesinde bosch servis var orda dyno ya cıkar aracını sonra chipten sonra bir daha cıkar;)....
dene bakalım bizde ögrenmiş olalım senin sayende...

LND ne diyorsa tersini yapın yapsa kendi yapardı yazıyo işte sorun ...

varmı kardeşim vos vosunda he cevap ver cevappppppp.
Serhanın dediği gibi vos voscu seni:D:D:D:D

iyide hemşerim benim aracımla sizin bu atmosferikler karşılaştırılmaz.
bizim motorlar sıkıntılı sorunlu motor.
yaza dogru yazıcam cipimi yürücem.
cipten sonra yürüyüş videosunu izletirim bütün foruma;)

iyide hemşerim benim aracımla sizin bu atmosferikler karşılaştırılmaz.
bizim motorlar sıkıntılı sorunlu motor.
yaza dogru yazıcam cipimi yürücem.
cipten sonra yürüyüş videosunu izletirim bütün foruma;)

Ha bunun içunde finduk var da!!! :)

yokki bi cevizimiz:)

Geri