bu çip işe yarar mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://cgi.ebay.com/Eprom-tuningchi...ageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122

arkadaşlar link bu sizce buradaki chip gerçekten dediklerini yapabilir mi? bence çok fazla bir güç sölemiş. almayı düşünüyorum ne dersiniz? beyni söküp taktım bir kaç kere ama sanırım çipi deiştirmek için elektronikçiye gitmem lazım ben bu kadar güzel lehim yapamam. sizce bir tehlikesi var mı alsam mı? fiyatı da çok uygun

http://cgi.ebay.com/OPEL-VAUXHALL-1...ageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122

Son düzenleme:
motorun X20XEV mi?

yapabileceklerini ne okuyabildim nede anlayabildim.. bu işlerle uğraşan bir modifiyeciyle görüş. bu çipi alsan bile neticede taktırmak için gideceğin yer sanayi olacak.

yarar ama alabilecgin maksimum güc 8-10 hp dir;)....

bence yazık günah.
güç almak istiyorsan
sana yapacagını söylüyüm.
dereceli bi egzantrik.
kompile(:)) egsoz
headers
filan yaptır sonra bunların üzerine çipini yazdır o zaman bi işe yarar çip;)

bence yazık günah.
güç almak istiyorsan
dereceli bi egzantrik.
headers
bencede risk e girme

bence yazık günah.
güç almak istiyorsan
dereceli bi egzantrik.
headers

aracın üstünde komple egzoz var zaten. headers ve egzantrik yok onu da aradım ama bulamadım. çıkma istiyorum çünkü orjinal irmschier olsun diye.
fiyatı bana uygun geldi yaklaşık 150 liraya falan mal olur taktırmasıyla beraber yazılan yorumlar da gayet iyi satıcı hakkında. nie bir arkadaşımız riske girme demiş onu anlamadım?

ben diyorumki sana arabaya yapacagını yap en son ama en son çipi yazdır;)...
cünkü şimdi çip yaptırsan bi işe yaramaz..
haa para var bende diyosan yaptır şimdi yarın birgün dereceli bulunca bidaha cip e para vereceksin iyi bişey adam gibi calısması için...

ben diyorumki sana arabaya yapacagını yap en son ama en son çipi yazdır;)...
cünkü şimdi çip yaptırsan bi işe yaramaz..
haa para var bende diyosan yaptır şimdi yarın birgün dereceli bulunca bidaha cip e para vereceksin iyi bişey adam gibi calısması için...
yalnız bu chipe dikkat ettin mi bilmiyorum ama hazır geliyor bu chip yani egzantrik takınca bu chipi takamam gidip birine benim için özel bir chip yazdırmasını isteyebilirim.birde 98-99vectra gtlerin beyinleri de bizimkilerle aynı diye duydum acaba derecesi az olan bir egzantrik alınca beyinde oynamaya greek yok mu?

yalnız bu chipe dikkat ettin mi bilmiyorum ama hazır geliyor bu chip yani egzantrik takınca bu chipi takamam gidip birine benim için özel bir chip yazdırmasını isteyebilirim.birde 98-99vectra gtlerin beyinleri de bizimkilerle aynı diye duydum acaba derecesi az olan bir egzantrik alınca beyinde oynamaya greek yok mu?

???

Geri