Bu arac alinirmi arkadaşlar ??

bence alınmaz model düşük kmsi yüksek yaşlı araç herzaman başına dert açacaktır (istisnalar kaideyi bozmaz) bence o paraya 2004-2005 model accent alabilirsin

kmsi neden inandırıcı olmasınki benim arabada 97 model 77,000 de artı bence alınır artı hyundai accentla astrayı birmi tutuyosunuz değisik:D

kmsi neden inandırıcı olmasınki benim arabada 97 model 77,000 de artı bence alınır artı hyundai accentla astrayı birmi tutuyosunuz değisik:D

ilandaki astranın üstüne 2 kasa çıkmış modeli 10 yaşı geçmiş bu saatten sonra astra olsa ne fayda accent yeni bir araç ben accenti tercih ederim çoğu kişide o paraya accent clio gibi yeni araba alıyor zaten ;)

Accent admire modelleri var 2003-2005 arası kullananlar çok memnun yedek parçası bol ve ucuz ayrıca garantili daha veya getz de bakabilirsiniz o paralara ama astra kadar sağLam ve güvenli olmadığı kesin;);)

lütfen clio, 2001 astra sedanlarla karsılaştırmayın bu aracı GLS modeli bu? Klima , çift airbag, orjinal çelik jant, hidrolik direjksiyon, yeni nesil motor, herseyi ile bu kasaların en dolu modeli. bence normali bu:) Sonucta ASTRA Yani :) bana kızan olabilir GLs aracı var diye ama hiç bu gozle bakmıyorum bana sorarsanız benim aracım 13000 normal ederi :) geçen hafta birisi direk 12500 verdi 13 ver senin olsun dedim yok dedi.

Ama bu ilandaki aracın sol tarafına dikkatli bakın far falan daha yeni duruyor soldan bi darbesi olabilir.

Son olarak sunu soyleyim gecen sene mayıs ayında bende G kasa hastasıydım Elimde 13000 Lira vardı.14 e falan düşerse alırım biraz üstünü tamamlayıp diyordum buldum ama hepsi en az 2-3 bin lira masraflıydı. O yüzden gittim 12000 liraya bendeki aracı aldım full bakımlı hali ile gittim 1000 lira masraf yaptım ( tampon boya + boya koruma + pasta cila + lastik+ baskı balata vb. ) arac suanda maşallah canavar gibi milletin nazarı değecek diye korkuyorum. Takdir sizin :)

yok arkadaşlar hundai clio tarzı araclar bana göre değil şu anda iki tane altarnetivim var biri honda biride opel

lütfen clio, 2001 astra sedanlarla karsılaştırmayın bu aracı GLS modeli bu? Klima , çift airbag, orjinal çelik jant, hidrolik direjksiyon, yeni nesil motor, herseyi ile bu kasaların en dolu modeli. bence normali bu:) Sonucta ASTRA Yani :) bana kızan olabilir GLs aracı var diye ama hiç bu gozle bakmıyorum bana sorarsanız benim aracım 13000 normal ederi :) geçen hafta birisi direk 12500 verdi 13 ver senin olsun dedim yok dedi.

Ama bu ilandaki aracın sol tarafına dikkatli bakın far falan daha yeni duruyor soldan bi darbesi olabilir.

Son olarak sunu soyleyim gecen sene mayıs ayında bende G kasa hastasıydım Elimde 13000 Lira vardı.14 e falan düşerse alırım biraz üstünü tamamlayıp diyordum buldum ama hepsi en az 2-3 bin lira masraflıydı. O yüzden gittim 12000 liraya bendeki aracı aldım full bakımlı hali ile gittim 1000 lira masraf yaptım ( tampon boya + boya koruma + pasta cila + lastik+ baskı balata vb. ) arac suanda maşallah canavar gibi milletin nazarı değecek diye korkuyorum. Takdir sizin :)
Yani Cengiz :) Mesela bende 13den aşağı satmam imkansız 13e bile düşünürüm neden dicen 100binde a'dan z'ye araç zaten bakıma girdi ;) yürüründen tut iç döşemesine kadar boya koruması filan yapıldı :) en az 50bin km anahtar değdirmeden bin :) :) :) yağını suyunu değiştir hee bide benzin koy kontağı çevir bin :D :D :D ki araç 110binde daha 40bin daha gider ;)

97-98 vectra b alabilirsiniz bu paraya..

Geri