Bu arac alinirmi arkadaşlar ??

arabayı git gör, tanıdık usta varsa iyice baktır, içine sinerse düşünmeden al sinmezse alma, fiyatla falan uğraşma.

binicisi olarak söylüyorum ben de olsam daha aşağısına vermem, ama çok iyi kontrol ettir, f ler sağlam arabalar ama iyi bakılmamışsa çok dert açar başına, gerçekten bakımlı ve hasarsızsa fiyat uygun

pahalı diyen arkadaşlar şahin toros falan sormamış arkadaş, taş gibi f kasa kaç paraya verilecekti ki?

bence alınmaz onu alacagına 99 astra g ler var aynı paraya pazarda bence alma derim

doğru temiz f almaktansa haşatı çıkmış g almak daha doğru :D

İki sene önce aynı aracın 98 modelini 66000 km de 12.750 ye sattım.
Eger çok acelen yok ise biraz beklemeni tavsiye ederim.

arkadaşım bende 2001 1,6 astra f gls var 13,000 anca gidiyor ki benim arabam evden işe işten eve gidip gelir 73152 km ve km kesinlikle oynamamıştır arac fabrikadan nasıl cıktıysa halen öyle ne boya ne değişen tüm bakımlarını yaparım iç olsun dış olsun ve iddaa ediyorum bu arac benim aractan temiz olsun arabamı yakarım en son servise gittiğimde servis elemanı abi sen bu araca nasıl bakıyorsun demişti o derece temiz genede 13,000 altında bir fiyata anca gider
yani sen 97 modeline o parayı verme bence cok fazla
2001 astra f classic le 97 gls hb aynı donanıma sahip araçlar değil arkadaşım. kıyaslarken ve bumbağardan atarken bu kıstaslara dikkat edin bence.

Herseyden önce görme imkanın varsa git gör motoruna kaportasına baktır ve deneme sürüşünü yap lastiklerin durumuna bak trigeri değişmiş mi 120binde onu sor burada biz ne yazsakta boş sen zaten gidip görünce o fiyat verilip verilmyeceğini anlarsın benimkinede 12 verdiler ben 12500 diye direttim bende angel cd calar var birde lastikleri alalı 5bin km oldu kmde 107binde bakmadan karar verme fiyatı biraz daha kırıp allınabnilir.

araç yazdığı gibi boyasız değişsensizse ve 120.000 de ise gayet iyi biraz daha kırıp alın..

şimdi esas alıcı olmayınca herkes konuşur arkadaşım. her kafadan 1000 tane ses çıkar saçma sapan konuşanlarda çıkar.. misal ben aracımı alırken yok vectra alma alcaksan şunu al bunu al off para çok diyenler oldu ben gittim 18.800 e cidden tertemiz bir araç aldım ve bir gram pişman değilim.. nerdeyse insanların söylediği paradan 2.500lira fazla verdim :D enayi miyim neyim :)

demem o ki araba temizse adam fazla para ister. bana 20.000 veren oldu vermem dedim 23.000 :D yani anlatmak istediğim 12.000e de bulursun fakat bu adamın anlattığı kadar temizse bu araç alınır. alıpda masraf yapıp lpg taktırmaktan iyidir. 11.000e alıp lpg taktırsan.. gerisini sen düşün..

o yüzden gidip arabaya bakmadan.. ustana danışmadan.. şöyle bi sağına soluna bakmadan burdan ne karar verebilirsin ne araba alabilirsin. yüzyüze pazarlık yapın.. dediğim gibi burda sadece kafan karışır :D
:good: :good: :good:
Sonuna kadar katılıyorum İbrahim abime ;) Sonuçta nedesek boş :( sonuçta bizde aracı bilmiyoruz ;) O yüzden ustanla git bak incele gerçekten temiz ise 3-5 kuruşun hesabı yapılmaz ;) Çünkü o kadar temiz arabayı bırakıp gidip daha ucuza alayım derken sorunlu bi araba aldığın zaman çok daha baş ağrıtabilir Sonuçta 11 yaşında bir araç Bakımsızı yaşından dolayı çok sorun çıkartabilir ;)
Gelelim araç hakkında bilgi vermek gerekirse herkesinde dediği gibi taş gibi araçlardır öle kronik sorunları yok denecek kadar azdırki bakımlısında öle bir sorunlada karşılaşmazsınız ;)

arabayı git gör, tanıdık usta varsa iyice baktır, içine sinerse düşünmeden al sinmezse alma, fiyatla falan uğraşma.

binicisi olarak söylüyorum ben de olsam daha aşağısına vermem, ama çok iyi kontrol ettir, f ler sağlam arabalar ama iyi bakılmamışsa çok dert açar başına, gerçekten bakımlı ve hasarsızsa fiyat uygun

pahalı diyen arkadaşlar şahin toros falan sormamış arkadaş, taş gibi f kasa kaç paraya verilecekti ki?
Malesef Hakan abi nedense bizim araçları şahin gözüyle bakıyolar :( ama sonrasında yanılanlar oluyo :) heleki öle zannedip gidip 10-11 alıp sanaiden çıkmayanları bile tanıyorum :( Dediğim gibi yaşından dolayı taş gibi makinadan sorunlarla dolu makinaya dönebiliyo ;) o yüzden bakımlı bi F kasa bulup 3-5in hesabını yapmadan alıcaksın ;)

görüşleriniz için bütün abilerime arkadaşlara teşekkür ediyorum haklısınız önce gidip bi görüp ustamıza göstermek lazım, yüz yüze konuşup pazarlık yapmak lazım müsait olduğum zaman gidip bi göriyim en iyisi.

12 ye verirse bence kaçırma geçen hafta sonu 97 modeL astra F hb klima tek airbağ füme renkte 13 dedi çok insan sordu 12500 veren çıktı sahibi vermedi bence 12 derse sahibi kaçırma

eğer sizinde hoşunuza gittiyse olabilir,kendi düşüncemi söylüyorum;temizse ve sürekli biniciysem tabiki alırım...

Geri