Bu arac alinirmi arkadaşlar ??

Bence parası çok.2001 model hatasız 1,7 dizel G kasa var yahu 15000 e.12000 eder ama.

arkadasım bende bunun 2001 classıc vardı classıc gls gibi olmaz ama benimki 40.000 deydi 3-4 parça boya vardı kısaca motor iyiydi koporta kötüydü ben 12.000 e sattım oda onda klima yok hava yastığı yoktu gersini sen dsün

şayet gidip görmeye karar verirsen ön sol çamurluğuna dikkatli bak derim.. fotoğraflardan pek belli olmuyo ama işlem var gibi.. birde fiyatı yüksekce, acele etme derim.. sonbahara doğru daha iyilerini bulabilirsin. gerçi bu fiyata, bu arabanın sonbahara kadar satılacağınıda sanmam..

Çok temiz görünüyor. Eğer gerçekten göründüğü gibi temiz ve problemsizse çok memnun kalırsınız. Alınmayacak araba değil.

Bence fiyatı 12500-13000 arası zaten bu araçların. piyasadaki birçok araçtan daha sağlam ve daha fonksiyoneldir. üstelik F kasaların aerodinamik yapıları çok başarılıdır. Zaten 1600 TL ye lpg taktırmış adamcağız. 13000 e alsan 11400 e geliyor araç. eğer temizse alınabilir 13000 e derim

Açıklamalarında immoblizer var yazmış. sanırım yanlış biliyor bu araçlarda immi yok. bende 98 model hb gls var bundan daha diri ve daha temiz 13000 bana verseler ben satmam açıkcası. bir arkadaş clio ile kıyaslama yapmış:D elmayla armutu karşılaştırmayalım lütfen. OPEL ASTRA dan bahsediyoruz burda:D

araç yazdığı gibi boyasız değişsensizse ve 120.000 de ise gayet iyi biraz daha kırıp alın..

şimdi esas alıcı olmayınca herkes konuşur arkadaşım. her kafadan 1000 tane ses çıkar saçma sapan konuşanlarda çıkar.. misal ben aracımı alırken yok vectra alma alcaksan şunu al bunu al off para çok diyenler oldu ben gittim 18.800 e cidden tertemiz bir araç aldım ve bir gram pişman değilim.. nerdeyse insanların söylediği paradan 2.500lira fazla verdim :D enayi miyim neyim :)

demem o ki araba temizse adam fazla para ister. bana 20.000 veren oldu vermem dedim 23.000 :D yani anlatmak istediğim 12.000e de bulursun fakat bu adamın anlattığı kadar temizse bu araç alınır. alıpda masraf yapıp lpg taktırmaktan iyidir. 11.000e alıp lpg taktırsan.. gerisini sen düşün..

o yüzden gidip arabaya bakmadan.. ustana danışmadan.. şöyle bi sağına soluna bakmadan burdan ne karar verebilirsin ne araba alabilirsin. yüzyüze pazarlık yapın.. dediğim gibi burda sadece kafan karışır :D

Son düzenleme:
maalesef pahalı :(

bence alınmaz onu alacagına 99 astra g ler var aynı paraya pazarda bence alma derim

arkadaşım bende 2001 1,6 astra f gls var 13,000 anca gidiyor ki benim arabam evden işe işten eve gidip gelir 73152 km ve km kesinlikle oynamamıştır arac fabrikadan nasıl cıktıysa halen öyle ne boya ne değişen tüm bakımlarını yaparım iç olsun dış olsun ve iddaa ediyorum bu arac benim aractan temiz olsun arabamı yakarım en son servise gittiğimde servis elemanı abi sen bu araca nasıl bakıyorsun demişti o derece temiz genede 13,000 altında bir fiyata anca gider
yani sen 97 modeline o parayı verme bence cok fazla

Son düzenleme:
Sanal Alem yalan alem...aracı kendi gözünle önce bir gör,incele sonra pazarlık yap, bu fotolar ne zaman çekilmiş, aracın güncel hali bu mu? resimlerde rotuş olabilir, gidip görmeden konuşmak çok mantıklı gelmiyor bana...

Geri