Haziran ayında seçim var. Göreceğiz seçim sonuçlarında...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haziran ayında seçim var. Göreceğiz seçim sonuçlarında...
Seçim var Nadir abi ama ben sonuçların çok değişeceğini sanmıyorum yine çok farklı olmaz. Seçimin etkilediği bişey varsa o da benim düğün tarihi :rakir: seçim var diye düğünü temmuza erteledik![]()
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Ama bende aynı fikirdeyim. Bizim milletimizin bir özelliği var sürekli ağlama modun da yaşamlarını sürdürmesi...
Eskiden mevki ve makamlar da olan kişiler makamlarının ağırlılığı ile konuşur idi. Bakın bugün Bahçeli Tunceli de... bir ülkenin başbakanı çıkıp sen Tunceli'ye gidemezsin diyor... şimdi sormak gerek neden gidemesin? orası Türkiye toprakları değil mi? Yoksa oralar Türkiye topraklarından bölündü de milletin mi, haberi yok. Dahası var... bugün kolluk kuvvetlerinin olmadı yerde adamlar yok kesip kimlik kontrolleri yapıyor... Tunceli'ye gidemezsin diyen sayın başbakan bunları hesabını vermesi gerek. Yol geçen hanına döndü ülke.
Dağda askerimize kurşun yağdıranlar benim ödediğim vergiler ile şimdi ülkemde tedavi görüyor... kim verecek bunun hesabını?
Bizde tutmuşuz benzin mazot deyip duruyoruz... Aslında daha çok yazacaklarım varsa yazmıyorum...
Kimse çıkıp başka kimse yok demesin yok diye bir şey olmaz olamaz... 12 yıllık zaman içinde ne oldu? Eğitim sisteminin suyu çıktı. Dağda olanlar yolda vergimizle maaş alanlar ile sarmaş dolaş oldu... koş koça ülke gündemini imralı da kişi belirliyor. Burası 76 milyonunun olduğu bir ülke o kadar derdimiz sıkıntımız var ama bir kişi sürekli gündem belirlemekte. Pazarlıklar el altından işler falanlar filanlar.
akaryakıta yapılan her zamdan sonra bizle alakası yok petrolün variline gelen zamlar dolayısıyla yapılıyor derken varil fiyatının 4 sene öncesine dönmesine rağmen hala halkı sömürmenin kimle alakası var diye kimse neden sormuyo? alışmışlar halka verirken kaşık ucuyla, alırken kepçeyle kazan ile almaya... zamanın fiyatı 3,5 tl şu an 4,6 tl ise aradaki 1.1 tl vergi zammı neden hiç indirilmiyo? bu ülkedeki iktidar zihniyetini bizim değiştirmemiz lazımken biz her şeye alkış tutarsak, yapılanları sorgulamazsak değiştiremeyiz. böyle gelmiş böyle gider der geçeriz ne yazık ki...