Brent petrol 1 gecede %8 dustu

osman duman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
petrol cakıldı $72.5 bakalım bu işin dibi neresi bir gunde %8 cakıldı
benzin ne yapmaya calısıyor bunlar ben anlamış degilim 4 sene oncesine
döndü $ cinsinden deger o gunku benzim 3.5 tl imiş. Hukumet de indirse
ya benzini 3.5 tl e yurekleri yiyorsa sadece 6 ayda %30 dustu ama bizim
acıdan dusus oyle olmadı sizce neden

1 senede toplanan tum yakıt vergisi 21 milyar tl imiş 2012 de

Son düzenleme:
petrol cakıldı $72.5 bakalım bu işin dibi neresi bir gunde %8 cakıldı
benzin ne yapmaya calısıyor bunlar ben anlamış degilim 4 sene oncesine
döndü $ cinsinden deger o gunku benzim 3.5 tl imiş. Hukumet de indirse
ya benzini 3.5 tl e yurekleri yiyorsa
3.5 olmaz da en azindan 4.20 falan yapsinlar

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Benzinde 3-3,5 tl vergi alıyorken indirmezler.
Sarayları finanse edebilmek için daha çok çalışmalı daha fazla vergi vermeliyiz. Ne de olsa hepimizin evlerinde ayakkabı kutularında milyon dolarlarla para sayma makinaları var.

Para lazım para... kul hakkı lazım kul hakkı...

100 TL lik benzine 63 TL vergi veriyoruz.......

Hiç kimse boşuna yandım bittim demesin... burada yandım bittim diyen 10 arkadaş varsa buna bende dahil 10 arkadaşın 5 tanesi halinden memmun bir şekilde yola devam demiş. Diğer kalan 5 arkadaş da bölünmüş...

O yüzden kimse ahlamasın vallamasın...

şu anki petrol fiyatlarıyla mazotun 2.90, benzının 3.5 olması lazım. İktidar biraz halkı düşünüyorsa benzını 4 tl altına , mazotu 3.5 tl altına düşürür. Ama benım hiç umudum yok.. :(

şu anki petrol fiyatlarıyla mazotun 2.90, benzının 3.5 olması lazım. İktidar biraz halkı düşünüyorsa benzını 4 tl altına , mazotu 3.5 tl altına düşürür. Ama benım hiç umudum yok.. :(
Biraz halki dusunuyorsa kismi olmamis :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Benzin 3.5 olsa LPG kullanmam valla [emoji38]

iPad'dan gönderildi .

Devlet eli ile yapılan soyguna en güzel örneklerden birisi de akaryakıt fiyatlarıdır. Devlet yönetimi hızla derebeyliğe doğru yol alırken bizi yönetenlerin demokrasiden, haktan, hukuktan bahsetmesi komiğime gidiyor. Çakma mafya guruplarını çökertmekle övünen yönetim sokak ve devlet mafyasına karşı şimdiye kadar ne yaptı. Sokaktaki şiddeti, kadın cinayetlerini önlenebildi mi? Mahkeme kararı ile durdurulan/iptal edilen hangi devlet projesinden vazgeçti? Devlet eli ile yapılan yolsuzluklara, şehit haberlerine, toplu iş kazalarına haber yasağı koymak pisliği halının altına süpürmeye benzemiyor mu?

Geri