- Konuyu Başlatan
selamlar
sayın kaan bey bende aracıma yaklaşık 6-7 ay önce istanbulda montaj yaptırdım topkapıda.hiç memnun kalmamışdım çok büyük eksiklikler ve hatalar vardı çok uğraştırdı beni nihayetinde BRC merkez servisinde sorunu çözebildik.hatta o dönemde sizi de aramışdım yani servisinizi getirin halledelim demişdiniz ama mesafe soz konusu olduğundan gelemedik yanınıza.benim şimdi bu yaptığınız montaja bakınca arabamın motor kaputunu açasım gelmiyo motor kapağının üzerinde enjektörler olmadı bir delik fazladan yanlış montaj yüzünden.bu enjektörleri aynı şekilde kapağın altına aldırabilirmiyim.merkez servisinde arkadaşlara soyledim sanırım tekrar parça falan gerekeciğinden pek oralı olmadılar gibi yada uğraşmak istemediler nihayetinde ilk montajı onlar yapmmaışdı.2a mühendisliğe durumu arz ettim forumda ama bir ses çıkmadı.sizce ne yapabilirim?
teşekkürler
araç 2002 astra hb elegance
Umarım bu konuda bir çözüm bulursunuz. Sizi çok iyi anlıyorum
Enjektörler motor kapağının üstünde kaldıgına göre sanırım motor kapagını da deldiler değil mi? Öyle bile olsa altına gizleme şansları bence her zaman vardır.Ama motor kapagının yenisi pahalı bir parça sanırım.
Sonuç ; yine ilgisizlikle karşılaşan, hani derler ya "paranla rezil olursun" aynen öyle..İçiniz karartmak gibi olmasın ama ben böyle düşünüyorum...Mocan otogazın yaptıgı evet cok güzel bir uygulama, kit montaının ii olmasının sorunsuz olmasının yanında kamuflajı da ii yapıyolar, haklarını vermek gerek ama bu atla deve degil ki yaw, cok mu zor kapagın altına enjektörleri gizlemek anlamıyorum...Mocanmesela bazı astra G lerde filtrenin ses yapmaması için yanında yöresinde metal biseye titremeden dolayı ses yapmasın diye bez bantla sarıyolar. Brc nin enjektörlerinden gelen cıt cıt sesi bile neredeyse hic duyulmuyor benim aracımda. Bu anlamda Mocan'a tekrar teşekkür ediyorum.
Bence Ankara ya yolunuz düşerse ugrayın derim..
İyi günler